Şimdi Ara

Internet bağlantım var,ancak sağ altta internet erişimi yok yazıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce TurkNet'e geçtim, Türk Telekom ekibi gelip ankastre kutusundan bağlantıyı sağladı, ben de bir elektrikçi çağırarak kutudan modem'e kadar ki olan kabloyu çektirdim. Kendim modemden manuel kurulumu yaptım, ve şu anda internet var gibi geliyor ancak telefondan Wi-Fi'ı açınca ünlem işareti çıkıyor(internet olduğu halde). Ve discord uygulamasına da bağlanamıyorum. İndirme yaparken sorun yaşamıyorum 4mbit/sn indirme hızım var ama sağ altta internet erişimi yok yazıyor.

Ayrıca TurkNet'in istediği belgeleri hala yollamadım.

İşletim Sistemi:Win 7

Modem:Zyxel VMG3312-B10B

Internet bağlantım var,ancak sağ altta internet erişimi yok yazıyor.

• Senin internetin hala yok gibi, sanki mobilden bağlanıyorsun. 3312 b10b nin ana sayfasından internete bağlanıp bağlanmadığını, IP alıp almadığını modeme bağlı aygıt olduğunu görürsün, orada telefonun yada bağlı bir aygıt yoksa bağlanmamışsın demektir.

Ayrıca telefon veya bilgisayarda wifi semboli üzerine ünlem varsa, IP de alamamışsındır yada IP çakışması vardır. Ortamda başka modem ap yoksa, Modemi resetleyip yeniden kurmanda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MythBuster34 -- 19 Haziran 2020; 18:35:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MythBuster34

Senin internetin hala yok gibi, sanki mobilden bağlanıyorsun. 3312 b10b nin ana sayfasından internete bağlanıp bağlanmadığını, IP alıp almadığını modeme bağlı aygıt olduğunu görürsün, orada telefonun yada bağlı bir aygıt yoksa bağlanmamışsın demektir.

Ayrıca telefon veya bilgisayarda wifi semboli üzerine ünlem varsa, IP de alamamışsındır yada IP çakışması vardır. Ortamda başka modem ap yoksa, Modemi resetleyip yeniden kurmanda fayda var.
    TurkNet çalışanlarıyla işi çözdük. Ben kurulumu kendim yaptığım için sanırım IP almamışım. Onlar gelip modemi resetleyip kurulum yapınca iş çözüldü. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.