Şimdi Ara

Bilgisayarda internet var fakat telefonda yok (yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayardan internete giriyorum bağlıda gözüküyor ama telefonda wifide ünlem var ve internete girmiyor sadece benim telefonumdan değil diğer telefonlarlada girilmiyor acil yardımınızı bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayarda İnternet Var Ama Telefonda Yok Sorunu

Bilgisayarında internet bağlantısı varken telefonunda internetin olmaması can sıkıcı bir durum olabilir. Bu sorunun birkaç olası nedeni olabilir:

• Modem Sorunu: Modemin çalışmadığını kontrol et. Modemdeki ışıklar yanıp sönmüyor veya sürekli kırmızı yanıyorsa, modemde bir sorun olabilir.
    • Kablo Sorunu: Bilgisayar ile modem arasındaki veya telefon ile modem arasındaki kablolarda bir sorun olabilir. Kablolarda herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol et.
    • Bağlantı Ayarları Sorunu: Telefonunun Wi-Fi veya veri ayarlarının doğru yapılandırıldığından emin ol. Ayarları sıfırlamayı dene.
    • Ağ Sıkışıklığı: Ev ağın fazla cihazla doluysa, bu telefonunun internete bağlanmasını zorlaştırabilir. Bazı cihazları ağdan çıkarıp sorunun çözülüp çözülmediğine bak.
    • Servis Sağlayıcı Sorunu: İnternet servis sağlayıcınla iletişime geçip bölgende bir kesinti olup olmadığını öğren.
    • Virüs veya Kötü Amaçlı Yazılım: Telefonunda bir virüs veya kötü amaçlı yazılım, internet bağlantısını engelleyebilir. Antivirüs yazılımınla bir tarama yap.

Bu adımları uyguladıktan sonra bile sorunun çözülmemesi halinde, bir teknisyene danışman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • modem 40 mhz de çalışıyor olabilir modemin markası ne
  • FHM kullanıcısına yanıt
    modemim tp-link 2 antenli 1 yılı aşkın kullanıyorum ilk kez oldu böyle bişey 1 saat önce bilgisayarı kapadım dahada telefondan girilmiyor bilgisayarda sorun yok
  • bir kaç şeye bakman lazım önce modem arayüzüne gir modemin yayın aralığı 20-40 mhz mi yoksa sadece 40 mhz mi ona bir bak telefonlarda bu ağı unut dedikten sonra aç kapat bir dene bakalım
  • FHM kullanıcısına yanıt
    teşekkürler modem arayüzüne girmek aklıma gelmemişti orada gezinirken fabrika ayarına döndürü gördüm öyle düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herşey normal, internet yok.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.