Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi ve Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3000 TL bütçe ile bir sistem toplamaya karar verdim ve sonuç olarak aşağıdaki gibi bir bilgisayar topladım. Hafta sonu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Cuma gününe kadar daha iyi , performanslı bir sistem için görüşleriniz ve önerileriniz olursa yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bütçe tam olarak 3000 TL ve pek yukarıya çıkabilmem mümkün değil. Şimdiden teşekkürler...

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabahander -- 21 Temmuz 2014; 17:23:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sabahander

Selamlar...

3000 TL bütçe ile bir sistem toplamaya karar verdim ve sonuç olarak aşağıdaki gibi bir bilgisayar topladım. Hafta sonu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Cuma gününe kadar daha iyi , performanslı bir sistem için görüşleriniz ve önerileriniz olursa yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bütçe tam olarak 3000 TL ve pek yukarıya çıkabilmem mümkün değil. Şimdiden teşekkürler...

Saygılar...

Sistem baştan aşağı gereksiz masraf olmuş Arkadaşlar yardımcı olacaktır :)

• quote:

Selamlar...

Saygılar...

MSI
    Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
    262 TL

INTEL
    Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    697 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    270 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    146 TL

SAMSUNG
    120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD
    229 TL
    incelemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_91352145/f_//tm.htm

COOLER MASTER
    HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
    426 TL

ASUS
    GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2B 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI
    981 TL

Toplam : 3000 TL

Hayırlı olsun, bir sıkıntın olursa çekinmeden sorabilirsin.

Tartışmasız bu paraya en iyi intel - nvidia sistemdir.

• 3011 tl tutuyor ayrıca 770 yerine r9 280x daha iyi bir seçim olmaz mı yada ssd çıkarıp r9 290 tri-x
  • sabahander S kullanıcısına yanıt
    Oyun amaçlı topladıysanız bjk__murat 'ın önerdiği sistemi alın derim.İntel daha performanslı olur.Ekran kartı olarak isterseniz yine amd alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

3011 tl tutuyor ayrıca 770 yerine r9 280x daha iyi bir seçim olmaz mı yada ssd çıkarıp r9 290 tri-x

valla dekstop surgeon ' u çağırayım istersen de anlatsın sana 280X maceralarını adam almaya bin pişman oldu watch dogs 15 fps sürünüyor diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

3011 tl tutuyor ayrıca 770 yerine r9 280x daha iyi bir seçim olmaz mı yada ssd çıkarıp r9 290 tri-x

valla dekstop surgeon ' u çağırayım istersen de anlatsın sana 280X maceralarını adam almaya bin pişman oldu watch dogs 15 fps sürünüyor diyor.

her zaman söylenmez mi elektronik şans işidir birazda diye belki o arkadaşa sorunlu bir kart denk gelmiştir ben nedense r9 280x alıpta öyle pişman olan insan görmedim pek belki o arkadaş driver sorunu yaşıyor olabilir çünkü amd kartlarla ve r9 280x ile oynayan bir çok kişi var o oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative13 -- 21 Temmuz 2014; 18:05:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

her zaman söylenmez mi elektronik şans işidir birazda diye belki o arkadaşa sorunlu bir kart denk gelmiştir ben nedense r9 280x alıpta öyle pişman olan insan görmedim pek belki o arkadaş driver sorunu yaşıyor olabilir çünkü amd kartlarla ve r9 280x ile oynayan bir çok kişi var o oyunu

valla bilemem stabilite sorunuda yaşıyorum felan diyordu.

diğer oyunlarda sorun yokmuş o yüzden dediğin olayda eleniyor.
  • evet katılıyorum sistem çok kötü olmuş bjk__murat abimin tavsiyelerine bakın
  • quote:

quote:

Selamlar...

Saygılar...

MSI
    Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
    262 TL

INTEL
    Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    697 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    270 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    146 TL

SAMSUNG
    120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD
    229 TL
    incelemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_91352145/f_//tm.htm

COOLER MASTER
    HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
    426 TL

ASUS
    GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2B 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI
    981 TL

Toplam : 3000 TL

Hayırlı olsun, bir sıkıntın olursa çekinmeden sorabilirsin.

Tartışmasız bu paraya en iyi intel - nvidia sistemdir.

Ben de optik sürücü alıp almamakta kararsızdım. Gereksiz gibi geliyordu şimdi daha da emin oldum :) Uzun zamandır Intel işlemci kullandığım için ve genelde Amd kullananların oyun performansı konusunda övgülerinden ve yine biraz da ucuz olmasından bu kez de Amd toplamak istedim. Ama sanırım yine Intel çoğu kişi tarafından da tercih sebebi olmuş. Teşekkürler...

• quote:

Ben de optik sürücü alıp almamakta kararsızdım. Gereksiz gibi geliyordu şimdi daha da emin oldum :) Uzun zamandır Intel işlemci kullandığım için ve genelde Amd kullananların oyun performansı konusunda övgülerinden ve yine biraz da ucuz olmasından bu kez de Amd toplamak istedim. Ama sanırım yine Intel çoğu kişi tarafından da tercih sebebi olmuş. Teşekkürler...

hızlı , ısınmayan , rahat , az güç çeken , uzun yıllar götürecek , 2 sene sonra alacağın ekran kartına darboğaz yapmayacak , teknoloji ve mimari bakımından rakibinden 1-2 sene önde olan markayı tercih ediyor insanlar.
  • quote:

quote:

valla bilemem stabilite sorunuda yaşıyorum felan diyordu.

diğer oyunlarda sorun yokmuş o yüzden dediğin olayda eleniyor.

her driver her oyunda aynı sonucu vermeyebiliyor bilemiyorum en güncel driver en iyide olmayabiliyor ama dediğim gibi tek 1 kişi bir şey ifade etmez ayrıca intelde artık stok fanları amdye özenip kalitesiz koymaya başladı ve ısınmıyor olayı yalan oldu önceden amd ile aralarında 6-7 derece fark olurken artık amdden bile fazla ısınır oldu örnek olarak bir iki konu vardı her konuda da amdye laf atmaya çalışmasanız keşke

• Watch dogsta optimizasyon sorunu var millet. Ekran kartlarına çamur atmayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.