Şimdi Ara

Sistem topladım, olmuş mu? (ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD FX X4 4100 SOKET AM3+ 3.6GHZ 12MB CACHE 32NM İŞLEMCİ

RAM
    GSKILL 4GB RIPJAWS DDR3 1600MHZ CL9 1.5V TEK MODÜL RAM

KASA
    COOLER MASTER CMP-350 500W MİDT ATX SİYAH KASA

HARDDISK
    WD 3.5' 1TB CAVIAR BLUE SATA 3.0 7200RPM 64MB CACHE HARDDISK

DVD-ROM
    PIONEER DVR-S20LBK 24X+ DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH

ANAKART
    MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

EKRANKARTI
    HD5670 GDDR3 2GB/3.8GB 128BİT ATI RADEION DX11 EKRAN KARTI

TOPLAM TUTAR: 980 TL

• Pek olmamış. En azından bi +100 TL ekleyerek çok daha uzun ömürlü bir sistem dizilebilirdi
  • öncellikle hayırlı olsun güle güle kullan sistemin güzel olmuş bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serpus

Pek olmamış. En azından bi +100 TL ekleyerek çok daha uzun ömürlü bir sistem dizilebilirdi

Hocam para kısıtlı olduğunu için böyle gerekti, sonradan eklemeler falan yapıcam.
  • Bu paraya daha iyisi toplanırdı.
  • Keyfini pek bozmak istemem. Hayirli olsun bir sorunla karsilasmassiniz umarim. Her yil bazi gelistirmeler yaparsaniz cok iyi olacagini dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0llie

İŞLEMCİ
    AMD FX X4 4100 SOKET AM3+ 3.6GHZ 12MB CACHE 32NM İŞLEMCİ

RAM
    GSKILL 4GB RIPJAWS DDR3 1600MHZ CL9 1.5V TEK MODÜL RAM

KASA
    COOLER MASTER CMP-350 500W MİDT ATX SİYAH KASA

HARDDISK
    WD 3.5' 1TB CAVIAR BLUE SATA 3.0 7200RPM 64MB CACHE HARDDISK

DVD-ROM
    PIONEER DVR-S20LBK 24X+ DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH

ANAKART
    MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

EKRANKARTI
    HD5670 GDDR3 2GB/3.8GB 128BİT ATI RADEION DX11 EKRAN KARTI

TOPLAM TUTAR: 980 TL

Ayni paraya phenom ii x4 965 ve hd 7770 li sistem toplanirdi,kotu olmus dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakartı g46 seçeymişin, ekran kartınıda 7770 yapsaymışın keşke.. parça değişiminde sıkıntı çekmezdin neyse idare eder bi sistem ama maalesef daha iyi olabilirdi.
  • Hayırlı olsun sisteminiz, bütçe kısıtlı olduğundan ne nerede ucuz oradan temin etmeniz iyi olurdu, aşağıdaki gibi bir sistem de toplanabilirdi;

Vatan
    MSI 970A-G46 AM3+ DDR3 SATA 3.0 USB 3.0 Anakart --- 182 TL
    GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram --- 93 TL
    XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA (12v 385w) --- 182 TL
    SAPPHIRE HD7770 Edition GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı --- 240 TL

Net Sipariş
    SEAGATE 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk --- 121 TL
    LG GH24NS95 24XDVDRW SIYAH SATA --- 35 TL

G.Gidiyor
    AMD Athlon II X4 640 AM3 3.0GHz 2MB Cache 45nm İşlemci --- 185 TL (Stok sorunu var her yerde bulunmuyor)

1.038 TL kdv dahil.
  • Biraz aceleci bi' insan olduğum için aceleye geldi arkadaşlar, fakat yeni çıkan oyunlara ilgim "öh,şuna bak indireyim hemen" olmadığı için GTA SA-MP,Dota2 falan takılıyorum. Bi'de video render işleri falan var arasıra beni götüreceğini düşünüyorum.
  • quote:

Biraz aceleci bi' insan olduğum için aceleye geldi arkadaşlar, fakat yeni çıkan oyunlara ilgim "öh,şuna bak indireyim hemen" olmadığı için GTA SA-MP,Dota2 falan takılıyorum. Bi'de video render işleri falan var arasıra beni götüreceğini düşünüyorum.

İşini görür merak etme, daha sonra ekran kartını yükseltirsin psu'nun gücüne göre sanırım HD7770'i kaldırır 12v çıkışı 360-380w civarıdır psu'nun ona göre güncelleme yaparsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serpus

Pek olmamış. En azından bi +100 TL ekleyerek çok daha uzun ömürlü bir sistem dizilebilirdi

Hocam para kısıtlı olduğunu için böyle gerekti, sonradan eklemeler falan yapıcam.

Ekleme yapacaksan durum daha kötü. Yeni bir karta geçtiğinde işlemcin yetersiz kalacak. Aynı şekilde psuda sınıra gelecek. aldığın ekran kartı şuan için bile kötü bir kart ki 1 yıl sonra hiç bir işine yaramaz. İade süresi dolmadıysa iade etmen iyi olur.
  • Serpus kullanıcısına yanıt
    Dostum yukarda da yaptığım yorum gibi, çok yeni oyunlara ilgim yok. Oynadığım belirli 3-4 oyun var (bknz: l4d2,dota 2,sa:mp,cs:go) ki bu oyunları dandirik laptopumda bile şuan kasmadan oynayabiliyorum fakat son zamanlarda laptopun gereksiz ısınıp kendini kapatması falan yüzünden böyle bi' sistem alayım dedim.
  • quote:

Dostum yukarda da yaptığım yorum gibi, çok yeni oyunlara ilgim yok. Oynadığım belirli 3-4 oyun var (bknz: l4d2,dota 2,sa:mp,cs:go) ki bu oyunları dandirik laptopumda bile şuan kasmadan oynayabiliyorum fakat son zamanlarda laptopun gereksiz ısınıp kendini kapatması falan yüzünden böyle bi' sistem alayım dedim.

Sana yanlış tercihler yaptığını söyledim. 1 yıl sonra başın ağrııyabilir o oyunlar sıktıktan sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.