Şimdi Ara

Sistem Topladım (yardım-Soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bir sistem topladım. Tecrübeli arkadaşlar bi kontrol edebilirmi acaba gözünüze çarpan bir hatalı seçim varmı ?
    Not: Çok oyun oynamam ara sıra oynarım.Ama güçlü sistemler gerektiren Kaliteli Trend oyunları tercih ederim. Onun dışında hep mühendislik programları kullanmak için topladım.
    GAMEBOOSTER GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa 1ASU650SS-480GT-R
    ADATA 480GB SU650 3D NAND Sata3 2.5" SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma) 1JPSU-BST-ATX700B
    Power Boost 700W 80 Plus Bronze 12cm Fanlı ATX PSU 1B450M GAMING PLUS
    MSI B450M GAMING PLUS 3446MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
    GSKILL 16GB (2X8GB) Ripjaws V Siyah DDR4 3200Mhz CL16 Dual Kit Ram
    AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci 111289-01-20G
    Sapphire RX590 Nitro+ Special Edition 8GB GDDR5 256Bit AMD Rdeon DX12 ekran kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerDeveci -- 3 Eylül 2019; 16:29:49 >

• Bütçe nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buyuk ihtimalle bu fiyata yakin bir deger cikmistir, ornek olarak bu sistemi de dusunebilirsiniz;

https://www.incehesap.com/battle-bronze-webtekno-r5-2600-fiyati-43356/
  • AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci 1.496 KDV Dahil
    MSI B450M GAMING PLUS 3446MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart 639 KDV Dahil
    GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram 656 KDV Dahil
    GAMEBOOSTER GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa 310 KDV Dahil
    Sapphire RX590 Nitro+ Special Edition 8GB GDDR5 256Bit AMD Rdeon DX12 Ekran Kartı 1.900KDV Dahil
    Power Boost 700W 80 Plus Bronze 12cm Fanlı ATX PSU 387 KDV Dahil
    ADATA 480GB SU650 3D NAND Sata3 2.5" SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma) 363 KDV Dahil
    totalde 6 bin tl. Üzerine çıkamam malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerDeveci -- 3 Eylül 2019; 17:24:33 >
  • adolinkholin A kullanıcısına yanıt
    max 6bin. Yukarıdaki mesajda yazdım.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Jocam attığınız ürün 2600 islemci. Benim tercihim 3600 den yana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerDeveci İ kullanıcısına yanıt
    https://www.incehesap.com/battle-gold-webtekno-r5-3600-fiyati-43358/

Buyrun o zaman.

Sistemi nereden birlestirdiniz bilmiyorum ama uzak durmanizi oneririm. Ekran kartina 1900 lira demissiniz, asagida 1300 lira...

www.sinerji.gen.tr
    Sapphire Radeon RX590 Pulse 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kart�
    https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx590-pulse-8gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-pmu418334

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam, attığınız ürübde Gigabyte B450M anakart var. Benim topladığım üründede B450M anakart var aynı aileden ikiside b40M Matx. Tek fark benimki Msi 3466 Mhz Sizinki Gigabyte 3400 Mhz. Ram olarak aşırı bi fark yok sizin önerdiğiniz sistemle benimki arasında sizinki 3000 mhz benimki 3200 mhz iki ram markasıda güvenilir markalar. Ekran kartı olarak Evet sizinki biraz daha mantıklı orada katılıyorum. İşlemcilerimiz tamamen aynı. E neden benim elimdeki listeye resmen çöp demeye getirdiniz anlamadım. Aydınlatırsanız sipariş vermiştim iptal edebilirim. ilginize teşekkürler
    not:Sizin önerdiğiniz sistem daha uygun Ve ekran kartı daha iyi farkındayım. Ben burada maliyetten ziyade, listedeki parçaların uyumlu uyumsuz olması açısından yorum beklemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerDeveci -- 3 Eylül 2019; 18:47:43 >
    Urunler uyumlu tabii ki ama cok para veriyorsunuz gereksiz yere onu demek istedim. Msi b450m gaming plus modelinde giris seviye vrm kullaniliyor, malzeme kalitesi dusuk. M olmayan modeli cok daha iyi. Gigabyte in b450 serisi de cok kaliteli degil, tercih sansi varsa dedigim gibi msi b450 gaming plus tercih edilir. Yine de tekrar diyorum, o fiyata bu bilesenleri sigdiramayacaginiz icin battle gold sistemi cok guzel bir tercih.

Cok Tesekkur ederim sagolun. Peki bu sisteme 650w bir psu yeter mi ? Çünkü aldigim marka power boost ve biraz tereddutte kaldım. ben bunun yerine 60 70 tl daha verip corsair 650 w alabilirim ancak.

Powerboost markasini cok detayli bilmiyorum, mumkunse incelemelerine de bakin, ben olsam en kotu fsp hydro serisinden alırdım. Corsair vs serisi ile ilgili de cok olumsuz yorum var, arastirin derim.

Onerim ise high power gd serisi olur. Hem 80+gold hem moduler hem fiyati uygun. Teknobiyotikte bulabilirsiniz.

650 watt yeterliyse dediginiz markaya bi bakayım

• Anakartı Gaming Plus Max alın bir de güncellemeyle filan uğraşmazsınız ryzen 3000 ready geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Anakartı Gaming Plus Max alın bir de güncellemeyle filan uğraşmazsınız ryzen 3000 ready geliyor.
    anladım hocam. Peki psu 600 w mı seçilmeli 650 w mı ?
    Fark etmez hocam 550w veya üstü olması yeterli.

• Yukarıda önerilen battle gold sistemi alabilirsiniz. Rx590 çok güç tüketen verimsiz bir kart.

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginize teşekkürler. Peki 400-500 tl bandında 550 w üstü önerebileceğiniz guvenilir bir psu modeli varmı ?

Seasonic s12 olabilir

• Ssd'yi samsung tercih edin. Kasa ve psu'yu corsair, zalman ya da cooler master gibi markalardan alın. Onun dışında iyi gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.