Şimdi Ara

Sistem Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki sistemi bir arkadaşıma almayı planlıyoruz, ama birkaç sorum olacak.
    İşlemci Conroe yerine için AM2 4200+ tercih edilebilirmi?
    Ayrıca ekran kartı için aradaki farkı ödemeye değermi?
    Görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

İşlemci : Intel E6300
    Anakart : ASUS P5LD2
    Bellek : Corsair Value Select DDR2 667 2048MB Kit (2X1024MB)
    Ekran Kartı : SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X1600 XT AVIVO veya Palit 256MB GeForce 7600 GT Sonic
    Kasa : FEEL Hurricane II 460W

• işlemci güzel ram ler güzel fakat kasayı değiştir o kasanın psu su dandik
    bide ekran kartını 7600gt alacağına x1800gto al forumda kaç tane test çıktı (ben daha önceden de sölüyordum ama ...) x1800gto daha iyi diye
  • X1800GTO yu arkadaşın bütçesi yeterse bende tavsiye ediyorum. Fakat şöyle bir durumda var ki kısıtlı bir bütçeyle alınan bir sistem ve en iyi kart dahi alınsa bir süre sonra teknoloji desteği güncelliğini yitirecek. Bu yüzden ekran kartına çok para yatırmak yerine ihtiyaç duyulduğunda değiştirilmesinin daha mantıklı ve ekonomik olcağını düşünüyorum.

Feel kasa konusunda ise bildiğimiz gibi bu fiyat seviyesindeki kasalardaki psu lar genellikle gerçek watt gücünü veremiyor. Fakat yetersizliği konusunda da fazla şikayete de rastlamadım. Sanıyorum conroe sistemine 460 wattlık psu 350 watt bile verse yetecektir. Kasa konusunda yinede forum araştırması yapacağım.

Özellikle conroe kullanıcılarından anakartlarından memnun olup olmadıklarını ve hangi markayı kullandıkları, artıları eksileri konusunda düşüncelerini bekliyorum.
  • kasa: Feel Hurricane MIO-733
    işlemci: E6400
    anakart: P5b
    ram:1 gb corsair
    ekran kartı: 7300gt ddr3'lü
  • Teşekkürler, bellek miktarından düşüp işlemciyi yükseltmek uygun olabilir fakat bu seferde ileride ram yükseltmesi istendiğinde uyumsuzluk sorunu yaşanabilir. Önerileri değerlendiriyorum ama sonuçta bilgisayarı alacak arkadaşın tercihine kalmış. Anakart önerini inceleyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Toplama
    2 yıl önce açıldı
    İTOPYA Sistem Toplama Yorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.