Arkadaşlar banada böyle güzel bir sistem önerir misiniz ? Sonrada ekleyip geliştirme yapabileceğim sistem olsun ilk etapta 4000 ve üzeri sonra dan güzel bi monitör alacağım. Güzel bi masam var üstüne iyi bi sistem kuracağım
bütçe nedir nasıl bir sistem istiyorsun? 4K oyun için mi olacak yoksa video işi falan mı?
merhaba 4000 tl ye zor dostum hazır pc lere bak suanda orta ayar oyun pc 5500 tl tl monitör dahil 6200 e toplarsın iyi bişi giriş seviye istiyorsanda oda 4500 den başlıyor monitör dahil 5500 e toplarsın
r5 2600 sinerjide kalmamıs 2600x tercih edilmiştir
ekran kartı hepsiburadada aynı fiyata 2 fanlısını aldıgın için fiyat gözükmesi amacı ile konulmuştur
ama 1400 2. ele vermeyin ya da bir üstteki arkadaş güvenilir ise msi 2 fanlı ise eğer 1000 liraya alınabilir.
Bu sisteme de rx 570 yerine rx 580 olacak arkadaşlar şimdi monitör tavsiyesi istiyorum sizden
Her ay upgrade edecekseniz eğer tavsiyem bütcenizi biraz daha yükseltene kadar beklemeniz olacaktır. Bileşenleri sıfır alsan yükselteceğin zaman zararına satacaksın cünkü. İşlemci kolay yükselmiyor 2600 sıfır alıp 3 ay sonra değişeceksen 2700/2700x e çıkana kadar bekleyip topla veya rami 8e çekip işlemciye yüklen en azından zararın olmaz. Parayı toplayınca bi 8 daha koyar yükseltmeye devam edersin
2020 içinde bir pc toplayacağım ana bileşenler bu şekilde toplam fiyatı da yazdım . 4k oyun ve 4k film izlemek için nasıl ? şu an ki sistemim 5 yıllık full hd bir sistem yeni çıkan oyunları da hala AAA kalite de oynayabiliyorum kasma falan yok . yeni sistemiminde öyle olmasını istiyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: krackk
Bu sisteme de rx 570 yerine rx 580 olacak arkadaşlar şimdi monitör tavsiyesi istiyorum sizden
Bütçene göre bu iki monitörden birini alabilirsin hocam.