Şimdi Ara

Sistem toplama önerisi (Gaming)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam millet bana sistem toplamada biraz yardımcı olabilir misiniz.
    Mevcut sistemim bu şekilde. Cs Go oynuyorum çoğunlukla . 1024x768 de en düşük ayarlarda fpsim 200 altına düşüyor
    BenQ XL2411 monitöre sahibim 144 hz . 200 altına düştüğünde gözle görülür kasmalar oluşuyor 8-9 senelik bilgisayar. Parça değiştire değiştire geçti tabi süreç. Artık kasanında ahı gitti vahı kaldı. Komple bir yeniliğe gitmeyi düşünüyorum . Bu kasadan alabilceğimi alayım diyorum uyumlu olursa , onları sonra yavaştan değiştiririm malum dolar yüksek biranda göçmek istemiyorum tabi uyumlu değilse mecbur alacam. Zevkine yayın felan da açabilceğim kaldırabilecek bir sistem istiyorum . Oyun oynarken zevkimi fps kaçırmasın . Mevcut ana hedef tabi CS GO da 300 ü sabit her alanda görebilmek

i5 4590 3.30 GHz
    MSI GTX960
    H81-Gamer Motherboard
    12 GB RAM GSKILL
    120 GB SSD KINGSTON
    1 TB HARDDISK

i7 7700K lı sistem dizmek istiyorum
    ekran kartı olarak 1060 yada 1070 hangisini tercih etmemi önerirsiniz fiyat farkını ele aldığımızda.
    mevcut sistemden anakartım uyumlu olur mu yeterli olur mu değiştirmemi önerir misiniz
    ramlar konusunda da aynı soruyu soracaktım değiştirmemi önerir misiniz
    güzel bir kasa var mı beğendiğiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grumpyishere -- 25 Temmuz 2017; 22:59:22 >

• Nedense beni AMD korkutuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemin zaten güzel.Ekran kartını gtx 1060 yap. işlemciyi i7 4790 yap yola devam.
  • en ucuz rota işlemcini i7 4790 ile değiştirip üstüne gtx1060 alman olacaktır. Öteki türlü i7 7700k vr z270 anakarta vereceğin paraya yazık olacaktır. bak forumda paranız olsa i7 7700k mı yoksa ryzen 7 1700 mü alırsınız sorusuna 160kisinin 130u neredeyse ryzen demiş. gidip intel alıp paranızı zayi etmeyin. hele hele canlı yayın yaparım diyorsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmaya gelmiştim.

İşlemciyi ikinci el alın tabii ki. Sağlam ve sorunsuz olduğundan emin olun. 700-800 TL. arası bulunabilir.

Ekran kartı olarak uygun fiyatlı şu model var;
    Gigabyte GV-N1060WF2OC-6GD GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 6GB
    1.460,87 TL.
    http://www.sanalmarketim.com/gigabyte-gvn1060wf2oc6gd-geforce-gtx-1060-windforce-oc-6gb-gddr5-192bit-16x/p_64496/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 22 Temmuz 2017; 18:47:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Birşey sorabilir miyim imkanınız olsa oyun için kurduğunuzu varsayın intel i7 mi gidersiniz ryzen 7 felan mı? @brokengineer@techniquest35 bir de sebebini yazabilir misiniz teşekkür ederim şimdiden
  • INVENTUS teknik servis ile görüştüm bana bu şekilde önerdi sistemi sanırım bunu alacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Fiyatlı Gaming Sistem
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.