İleride bir ekran kartı almayı düşünür müsünüz? Dahili gpu sizi bir süre idare etmeli bu durumda. Biz de ona göre öneri yapabiliriz. |
Sistem toplama yardım (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ewet almak istiyorum ilerde bu sisteme uygun bişey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim. Olur böyle şeyler.
Şimdi şöle,anakrt ve işlemci ,en ucuz ,akakçeden 3950 tl ye toplanıyor.
Öyle yapacağınıza ryzen 5600G ve şu anakrtı alın. İçindeki ekran kartı tek ram bile olsa, intelin dahili grafik kartından çok daha iyidir..Çift ram ile zaten ,inteldeki grafik kartı ile kıyas bile olmaz.Ayrıca ,6 çekirdek 12 izlek bi işlemci.Ryzen 3600 denbile, bi tık daha iyi oyun performansına sahip bi işlemcidir.
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-a520m-h-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,785562118.html 1300 tl.
Bu iki parçanında toplamı,3900 tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 10 Mart 2023; 14:2:4 >
-
Çok teşekkür ederim fikrimi değiştirdiniz ben amd hesaplayınca ekran kartı şart sanıyodum şimdi karşılaştırdım amd dahili grafik kartı intelden çok daha iyimiş walla adamsınız metin bey iyiki dün istememişim parçaları. Geriye kalan parçaları değiştirmeme gerek warmı yoksa iyi midir?
SSD yi 750 değil de a-f-h ın önerdiği 570 alabilirsiniz Sizin için pek farketmez. Daha ucuzdur.
Power üst seviye değil ama bu bütçede bu kadar oluyor ancak.
-
Arkadaşlar gerekli yardımı yapmışlar, ben sadece size kasa/psu önerisi yapıyorum. Şimdiden hayırlı olsun sisteminiz.
https://www.gencergaming.com/deep-cool-pf550-550-w-power-supply
-
Baktım ona a-f-h ın önerdiği ram 2x8 970tl benim seçtiğim tek 16gb 750 tl sonra bi tane daha alacağım için 16lık seçtim
Psu sistem yakacak kötü bir marka değil değilse alayım siteden hesapladım sistemin harcadığı 120w önerilen 185w üzeri.
Önerdiğiniz kasa fiyatı benim seçtiğime ek 200tl
Psu ise ek 350
Yardımlarınız için teşekkür ederim sağolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrimcft -- 10 Mart 2023; 21:45:45 >
Yakma diye bi durum ,şu an zaten asla mümkün değil .E.kartıda olmadığı için, sistem watt diye bişey bile çekmiyor, doğru dürüst. İlerde güçlü bi e.kartı alırsan o zaman riskli olabilir .O da aldığın karta göre değişir.
-
Tamamdır o zaman aldım
Bir yerde ram mhz ile anakart mhz eşit olması lazım yazıyor bu doğru mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X