Şimdi Ara

Sistem toplamaya çalışıyorum yardım beyler acil !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle hayırlı günler beyler benim elimde gigabyte ga-945gcm-s2l ve intel core 2 duo e6300 1.86ghz var bir ekran kartı 1 psu ve sanırım işlemcim en fazla 4 gb ram kaldırıyo bide 4 gb ram alıcam.ama bu işte acemi olduğum için size danışmak istedim dota2 cs go gibi oyunları ultra da oynaabileceğim bi ekran kartı ve ram bulabilir misiniz bana lütfen çok acil bi iki haftaya başka bi şehire gideceğim yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

• up up up acil yardım beyler
  • O işlemciyle ultra oynanmaz. Onun yanına GT 420 alabilirsiniz 100 lira civarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iseminoglu -- 13 Temmuz 2015; 20:39:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iseminoglu

O işlemciyle ultra oynanmaz. Onun yanına GT 420 alabilirsiniz 100 lira civarına.

anakartıma uyar mı ki
  • MatureGuy M kullanıcısına yanıt
    Uyar. Azıcık daha bütçeyle.
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?keywords=r7+240

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para harcamayin o sisteme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Para harcamayin o sisteme

benim oynayacağım oyunlar belii zaten 2 sene gibi geçici bi süreliğine alıyorum fifa 16 belki oynayabilirsem birde dota 2 belki full sistemde birde cs go yani sadece bunları oynasam yeter birde yetersiz eşyaları söylerseniz bende ona göre dikkat etsem
  • up up up yardım beyler acil
  • Dostum bütçe yazsan iyi olur ona göre yardımedebilirlerdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatureGuy

quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Para harcamayin o sisteme

benim oynayacağım oyunlar belii zaten 2 sene gibi geçici bi süreliğine alıyorum fifa 16 belki oynayabilirsem birde dota 2 belki full sistemde birde cs go yani sadece bunları oynasam yeter birde yetersiz eşyaları söylerseniz bende ona göre dikkat etsem

Bak dostum :

O sisteme TİTAN X de taksan CS:GO ve Dota'yı ULTRA oynayamıyacaksın çünkü işlemci tırt.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.