Şimdi Ara

Sistem Toplandı :) Salı günü parçalar elimde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar yaklaşık 3-4 aydır düşüncenizi alarak yeni bilgisayarım için parça topluyordum ve son kararımı verdim.Sistemi bugün vatan bilgisayar astoria şubesinden indirimli şekilde aldım.Parçalar şöyledir;

Ekran Kartı: Sapphire 7950
    İşlemci: 8320
    Anakart: Asus M5A97 R2.
    Ram: GSkill Ripjaws 8(2X4)GB 1600 mhz.
    Hdd: Seagate 1 TB
    Kasa: Corsair 300R 600 Watt

Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Sistem 2-3 gün sonra elime ulaşıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farj -- 24 Kasım 2013; 22:17:01 >

• Hayırlı olsun
  • Hayırlı Olsun.Güzel sistem.
  • Guzel sistem dusunmeden alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok iyi bir sistem hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun gayet güzel toplanmış, tam bir f/p bilgisayarı olmuş, kazasız belasız inşallah.
  • Hayırlı olsun güzel sistem ancak kasa 10 Tl fark ile Xıgmatek Assains olabilirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3.70 Tl ile büyük boy ister misiniz gibi olmuş :D Teşekkürler herkese özellikle e.kartında problem yaşadım gtx 760 alıcaktım fakat indirimde olduğunu gördüm bu kartın bunu tercih ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi_

Hayırlı olsun güzel sistem ancak kasa 10 Tl fark ile Xıgmatek Assains olabilirdi.

corsair daha kaliteli
  • Fiyat ne tuttu?

• 1 TB Harici disk aldım onla birlikte 2075.Harici disk ise 170 180 lira falandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: farj

1 TB Harici disk aldım onla birlikte 2075.Harici disk ise 170 180 lira falandı

Fiyat guzel bende aynisini toplucam Allah nasip ederse birde monitor ve klavye mouse 2.500TL

• İstersen öneri yapalım klavye falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: farj

İstersen öneri yapalım klavye falan

1-2 ay sonra almayi dusunuyorum, forumda kirlilik olmasin diye konu acmadim suan arastirma asamasindayim,fakat onerileriniz varsa dikkate alabilirim

• PM yoluyla istediğin zaman ulaşabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.