Şimdi Ara

Sistem toplayacağız hangi firmadan almalıyız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; Kuzenime amd bir sistem toplayacağız, fakat sorun yaşamak istemiyoruz. Fiyatları uygun olması gerekiyor ve satış sonrası alacağımız hizmet bizim için en önemlisi. Sizin tavsiyeniz hangi firmadır: ankara yada istanbul olması farketmez online olarak da alabiliriz: yardımcı olursanız sevinirim: madur olmak istemiyoruz:::

• Satış sonra destek istiyorsan bulunduğun yerden almanda fayda var. Valla bence bilgisayardan anlıyorsan fiyatı uygun bi yerden almanı tavsiye ederim. Gold kazıkçı ama heryerde satış yeri var.
  • ya bozulduğu zaman kargo ile parçayı gönderbilirim. ama bana 1 ay sonra gelmesini istemem. hızlı olmasında fayda var.
  • www.pcdepo.com fiyatları uygun ve sorunsuz bır fırmadır
  • bence o dediğin zor sonuçta sana satanda bozulursa ithalatçıya gönderiyor ben m.köyden aydan ve damadan parça alıyorum ikiside ilgileniyor bişi olursa kargoluyorum bilen bilir çatalca ist dan baya uzak il sınırları içinde olsa bile :, ama genede ben olsam biraz pahalı alır yakın bir bilgisayarcıdan alırdım sorun olursa gider onun başına pişerdim
  • www.pcdepo.com ucuz ve hızlıdır
  • www.eksenbilgisayar.com hem ucuzz hem güvenilir...
  • www.pcdepo.com ucuz ve hızlıdır
  • www.gigatek.com.tr i tek geçerim.hele bir de üye olursan piyasadaki en ucuz ve güvenilir ürünler orada.
  • www.pcdepo.com olabilir armada yada hızlı sistem veya penta bilgisayar olabilir fiyatlarıda desteğide iyi firmalardır
  • Mecidiyeköy Boğaziçi bilgisayar
  • mavibilgisayar pcdepo eksen bunlardan alabilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.