Şimdi Ara

sistem toplayanlar karşılaştırma yapabilirler mi? yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD PHENOM X2 3.0 GHZ / NVİDİA GEFORCE 9800 GT 2GB ----- FX X6 6300 3.5 GHZ / ASUS HD7870 2GB

ARKADASLAR SISTEMLER YUKARDAKİ GİBİDİR. BEN SİSTEMİMİ 6 HAFTA ÖNCE TOPLADIM. AMA ADAMINKİ 2-3 YILLIK.

ADAMIN SİSTEM PUANI 5.5 BENİMKİ 5.9. BEN 1.8E ALDIM ONUNKINI BILEMEYECEGIM.

AMA NEDEN BU KADAR YAKIN PERFORMANS PUANLARI ANLAYAMADIM. VE GERCEKTEN ARTIK MADDİ KONUDA KAZIK YEDİĞİMİ DÜŞÜNMEYE BASLADIM.

SİZCE NEDEN BU KADAR YAKIN SİSTEM PUANLARI BANA BİR İZAH EDEBİLİR MİSİNİZ.. YADA GUNUMUZ OYUNLARINDA HANGİSİ DAHA İYİDİR?

LÜTFEN RİCA EDİYORUM ADAM GİBİ YARGILAMADAN YORUM YAPINIZ. MERAK GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY.. AMA MERAK ETTİM .. YANITLARSANIZ SEVİNİRİM..

• İkinci sistem çok daha iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingkubi98

AMD PHENOM X2 3.0 GHZ / NVİDİA GEFORCE 9800 GT 2GB ----- FX X6 6300 3.5 GHZ / ASUS HD7870 2GB

ARKADASLAR SISTEMLER YUKARDAKİ GİBİDİR. BEN SİSTEMİMİ 6 HAFTA ÖNCE TOPLADIM. AMA ADAMINKİ 2-3 YILLIK.

AMA NEDEN BU KADAR YAKIN PERFORMANS PUANLARI ANLAYAMADIM. VE GERCEKTEN ARTIK MADDİ KONUDA KAZIK YEDİĞİMİ DÜŞÜNMEYE BASLADIM.

SİZCE NEDEN BU KADAR YAKIN SİSTEM PUANLARI BANA BİR İZAH EDEBİLİR MİSİNİZ.. YADA GUNUMUZ OYUNLARINDA HANGİSİ DAHA İYİDİR?

LÜTFEN RİCA EDİYORUM ADAM GİBİ YARGILAMADAN YORUM YAPINIZ. MERAK GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY.. AMA MERAK ETTİM .. YANITLARSANIZ SEVİNİRİM..

Arkadaşım senin ipini banlasınlar . Ya yeter her gün bir konu ....

O 5,9 U harrddisk alıyor. Sistem tavsiye etmesini , 7870 le 580 i karşılaştırıyorsun bunu bilmiyorsun . SİSTEMİNİDE AL GİT

• tesekkur ederım saolasın ama neden performansları bu kadar yakın açıklarsan memnun olucam...
  • bana bak adam akıllı dur sinirimi bozma benim... madem istemiyorsun konularımı görmemeyi... yorum atmazsın olur biter....!

• sanane kardesım merak benım merakım S-A-N-A-N-E türkçen yok mu senin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • la çocuk sistemin iyi işte uzatma. tamam hayırlı olsun ne her gün konu açıp duruyorsun.
  • merak merak merakkkk tek cevabı merak..
  • quote:

sanane kardesım merak benım merakım S-A-N-A-N-E türkçen yok mu senin?

Türkçe'n böyle yazmalısın ayrıca forum bezdi senden hergün saçma sapan konular açıyosun

Fx6300 6 çekirdeklimi korkuyorum

• yaw sen sussanaaaaaa işine bak kardesım
  • quote:

AMD PHENOM X2 3.0 GHZ / NVİDİA GEFORCE 9800 GT 2GB ----- FX X6 6300 3.5 GHZ / ASUS HD7870 2GB

sistem derecelendirmelerine ne bakıyorsun hdd ler genelde 5 ile 5.9 puan arası bişey alır sölesene arkadaşına oyunlarda karşılaştırsın

• kardesım bana basında böyle soleseler hç bir sorun olmıcakta diyor ki yok forum snden bezdi saçma sapan konular acıon diyor.. o karısamazz benım konumaaaaaaaaaa
  • quote:

kardesım bana basında böyle soleseler hç bir sorun olmıcakta diyor ki yok forum snden bezdi saçma sapan konular acıon diyor.. o karısamazz benım konumaaaaaaaaaa

saçma sapan konular açıyorsun ondan haklı adam kaç tane konu açmışsın yok 6300 6 çekirdekli gibisinden. karışabilir senin konuna. kirletiyorsun forumu.
  • kingkubi98 kullanıcısına yanıt
    Seni anlıyorum kardeşim merak ediyorsun belki tek bir konu açıp oradan tüm merak ettiğin soruları yazabilirsin bu benim fikrim tartışmaya da gerek yok ama ilk cevap verenler biraz asabi yaklaşmışlar sakin uyarabilirlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.