Bildirim
sistem topluyorum önerileriniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
mid takım jbl yerine hertz dsk 165 al -
malesef aldım artık mid takım ve teyp tamam geriye arkalar için iki hoperlor ve sanırım anfi gerekicek bunlar için önerileriniz nelerdir
teşekkürederim -
eğer bas da alacaksan 5 kanal edison 505a al yok sadece hop. ve midler varsa 4 kanal jbl 75.4 -
bass daha sonra olabilir şimdilik sadece mid ve arka hop. olucak ben jbl cs-60.4 ü düşünmüştüm 75.4 biraz ağır gelmezmi 104rms çıkışı var takımın 70 rms kaldırma gücü var -
hertz in ecx 690 oval hoperlorleri nasıldır acaba pioneer ts-6992 den iymidir -
quote:
Orjinalden alıntı: serhatser
bass daha sonra olabilir şimdilik sadece mid ve arka hop. olucak ben jbl cs-60.4 ü düşünmüştüm 75.4 biraz ağır gelmezmi 104rms çıkışı var takımın 70 rms kaldırma gücü var
quote:
Orjinalden alıntı: serhatser
hertz in ecx 690 oval hoperlorleri nasıldır acaba pioneer ts-6992 den iymidir
en uygun amfi 755.6 dır edison ed 505 a bile bi ssüre sonra seni tatmin etmemeye başlayabilir, 755.6 al amfi olarak.
ikincisi ise 6992 lerin hertzden daha yüksek ses vereceğini dşünüyorum. arkadaşımda pioner ovaller, jbl t 595 lerin yanına koyup çalıştırmıştık pioneer lar daha yüksek ses vermişti.
-
arkadaşın hertz dsk önerisi kafamı karıştırdı biraz araştırdım hertz mid tiz takımı kafama yattı jbl 6507 yi satmaya karar verdim : S -
mid takımında sadece hertz derim bas anfi çeşit ses vermesi çok ama mid alınacaksan hertz -
merhaba arkadaşlar ben de şu sistemi kuruyorum
pioneer 6950
hertz dsk 165 mid ve dsk 130
xetec vector v200.4 anfi
teybi aldım diğerlerininde gelmesini bekliyoırum sizce nasıl.... -
anfiyi bilme ama mid ve teyp süper
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X