Şimdi Ara

sistem topluyorum önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba palio model arabama elime para geçtikce sistem topluyorum şimdiye kadar pioneer 7950 tayp ve jbl gto6507c 16cm mid tiz component takımı aldım arkalara pioneer ts-6992 5 yollu hoperlorunu düşünüyorum fikirleriniz nelerdir teşekkürederim

• mid takım jbl yerine hertz dsk 165 al
  • malesef aldım artık mid takım ve teyp tamam geriye arkalar için iki hoperlor ve sanırım anfi gerekicek bunlar için önerileriniz nelerdir
    teşekkürederim
  • eğer bas da alacaksan 5 kanal edison 505a al yok sadece hop. ve midler varsa 4 kanal jbl 75.4
  • bass daha sonra olabilir şimdilik sadece mid ve arka hop. olucak ben jbl cs-60.4 ü düşünmüştüm 75.4 biraz ağır gelmezmi 104rms çıkışı var takımın 70 rms kaldırma gücü var
  • hertz in ecx 690 oval hoperlorleri nasıldır acaba pioneer ts-6992 den iymidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatser

bass daha sonra olabilir şimdilik sadece mid ve arka hop. olucak ben jbl cs-60.4 ü düşünmüştüm 75.4 biraz ağır gelmezmi 104rms çıkışı var takımın 70 rms kaldırma gücü var

quote:

Orjinalden alıntı: serhatser

hertz in ecx 690 oval hoperlorleri nasıldır acaba pioneer ts-6992 den iymidir

en uygun amfi 755.6 dır edison ed 505 a bile bi ssüre sonra seni tatmin etmemeye başlayabilir, 755.6 al amfi olarak.

ikincisi ise 6992 lerin hertzden daha yüksek ses vereceğini dşünüyorum. arkadaşımda pioner ovaller, jbl t 595 lerin yanına koyup çalıştırmıştık pioneer lar daha yüksek ses vermişti.

• arkadaşın hertz dsk önerisi kafamı karıştırdı biraz araştırdım hertz mid tiz takımı kafama yattı jbl 6507 yi satmaya karar verdim : S
  • mid takımında sadece hertz derim bas anfi çeşit ses vermesi çok ama mid alınacaksan hertz
  • merhaba arkadaşlar ben de şu sistemi kuruyorum
    pioneer 6950
    hertz dsk 165 mid ve dsk 130
    xetec vector v200.4 anfi

teybi aldım diğerlerininde gelmesini bekliyoırum sizce nasıl....
  • anfiyi bilme ama mid ve teyp süper
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.