Şimdi Ara

sistem update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    NVIDIA GeForce 9600 GT
    ram 3 gb kingston 800mhz
    500w high power

500-600 tl gibi bir bütçem var genelde fm-wow-diablo2-pes gibi oyunlar oynuyorum ama battlefield 3 tarzında yeni oyunlarıda orta grafikte rahatça çalıştırabilmesi için hangi parçaları yükseltmemi tavsiye edersiniz mesela iyi bir ekran kartı alsam power sorun çıkartırmı yada işlemci dar boğaz yaparmı

• En önemli parçayı, anakartı yazmamışsınız. Ayrıca monitörünüz (hangi çözünürlükleri kullanacağınız açısından) de önemli.
  • anakartım Gigabyte GA-M720-US3 monitörüm 17 ama kısa zamanda 21.5 hd girişli bişi almaya çalışıcam
  • İşlemci ve ekran kartını satın. Kuvvetle muhtemel ikisini 140,00 - 150,00 liraya satabilirsiniz. Yerine X4 955 işlemci ve HD6950 1gb ekran kartı alın. PSU nuz yeterli, bu değişimden sonra oyunları çok rahat oynarsınız.
  • yorum için tşk peki ramlerde uyumsuzluk olurmu ddr2 oldugundan
  • Anakartı değiştirmeyeceksiniz ki, uyumsuzluk olması için bir neden yok. Anakartı değiştirirde DDR3 destekli bir anakart alırsanız o zaman uyumsuzluk olur.
  • Anakartı değiştirmediğiniz için sisteminiz aynı RAm lerle çalışır. Anakartınız da uygun BIOS veriyonunda PhenomIIx4 işlemcileri destekliyor, yani değiştirmeye gerek yok. Müşavir Hocam güzel öneriler yapmış. Bütçeniz yeterli oluyorsa sistemi belirttiği şekilde düzenleyebilirsiniz.
  • saolun peki sadece hd 6950 alsam AMD Phenom(tm) II X2 550 Processor işlemciden yana bir sıkıntım olurmu
  • İşlemciniz bazı durumlarda, Ekran kartını tam kapasitesinde kullanmanızı engeller.
  • Beklentilerine göre HD6950 çok güçlü bir kart. Sanırım sadece bütçe doğrultusunda öneri yapılmış. Bütçenin tamamını kullanmak amacınız güdüyorsanız söylenilenleri yapmanızı tavsiye ederim.
    Fakat, işlemcini şu an için yeterli ve alcağınız HD5750 gibi bir ekran kartı Sizi fazlası ile tatmin edecektir.
  • @Ramptha

Battlffield3 ü de rahatça oynamak istediğini ve 21,5" monitöre geçeceğini söylediği için bu şekilde öneride bulundum.

Ek: Battlfield3 grafiklerinden (şu ana kadarki videolara bakılırsa) epey umutluyum ve bu oyunu iyi grafik ayarlarında oynamak lazım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 2 Ağustos 2011; 13:13:33 >
  • HD6950 almaya karar verdim aşama aşama sistemi değiştiricem suanki işlemci 6950yi 1-2 ay idare edicek artık.
    dün geceden beri hangi markanın alsam diye bakınıyorum POWERCOLOR Radeon HD6950, 1GB, GDDR5, 256 Bit, eksende 477tl çift fanlı ve fiyatıda iyi.
    yada kesinlikle su markanın hd 6950si almalısın dediğiniz bir kart varmı
  • Powercolor iyidir, 477,00 Lira da iyi fiyat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.