Merhabalar. Geçen gün bilgisayarım kapanırken fişten çekiverdim yanlışlıkla, dolayısıyla bilgisayar sapıttı. Açıldığında masaüstüm, ikonlarım, klasörlerim falan kaybolmuştu. Yazı tipi falan incelmişti. Sonra C:\Users ... Desktop falan diye girdiğimde gördüm onları; ama masaüstünde görünmüyordu. Sistem geri yükleme yapayım dedim madem, öyle düzelir belki diye. Geri yükleme noktası windows update in yapıldığı 5 mart idi, 2 3 gün içerisinde de bir şey yapmadığım için deneyeyim dedim. Yükledim, ayarlarım ikonlarım falan geri dönmüştü. Klasörlerim de görünüyordu; ama bir sorun var hala. Klasörün içindeki bazı klasörler ve dosyalar kaybolmuştu bu sefer de. C:\Users ... Desktop diye girdiğimde de görünmüyor şimdi. O kaybolan dosyaların silinmiş olacağını da sanmıyorum çünkü en az 4 5 gb a yakın bir kayıp söz konusu, ki o zaman harddiskimde açılan yer olsaydı farkedilirdi. Ne yapabilirim acaba bu durumda? Yardımcı olabilecek birisi çıkarsa çok sevinirim. Resimler müzikler falan gitti, o yüzden mutlaka çözüm bulmalıyım. Şimdiden teşekkürler.
dosyaların kaybolmasının birkaç olasılığı olabilir ama siz silinen dosyaları kurtarma yazılımlarıyla hdd de fazla işlem yapmadan hemen bi taratın