Şimdi Ara

Sistem Update önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni sistem toplayacak maddi durumum var ancak sistemimden memnunum sadece Siz bilgili arkadaşlar şunu öğrenmek istiyorum Bu sistemim bana daha ne kadar gider. Değiştirmem gerekirmi?

Yaptığım şeyler Film müzik Çoğunlukla internet ara sıra Online oyunlar haftada belki 1-2 kere GTA5 ve Call of duty Tarzı oyunlar..

Sistemim şöyle;

Anakart: Asus z77-a

İşlemci: i7-3770

Ram: 12 gb ddr3 1600 mhz cl11 ram

HDD: 120gb kıngston hyperx ssd

HDD: 3 TB seagete 7200 rpm

POWER: Seasonic 760 watt 62 amper GOLD

KASA: Corsair 500 R

VGA: Zotac GTX 680 AMP! 2GB

Şimdiden Teşekkür ederim herkeze değerli yorumları için Kolay gelsin..

• ılla degısecekse ekran kartı olur baska bır degısıklıge gerek yok
  • İlla değeşecek diye birşey yok sadece ne kadar süre bu sistemle yoluma devam edebilirim onu öğrenmek istedim. Yukarıda yazdığım gibi
  • beklentı ıle alakalı 1yılda gıder 5 yılda oyunlarda kalıte ve fps olarak tatmın etmez ıse ekran kartı degısır devam edılır
  • Hakanbey30 H kullanıcısına yanıt
    işlemci değiştirsen anakartta değişecek sonrasında ekran kartıda değişecek

çok sık oyun oynamadığın için bence sadece ekran kartını değiştirsen yeter..(işlemcine darboğaz yapmıyacak bir model olabilir ) illa değişecekse
    her sene yeni modeller çıkıyor seneye daha iyiisi çıkar o zaman değiştirirsin daha iyi olur
  • Ekran kartını SLI yapsam nasıl olur ? Bir kaç sitede görmüştüm SLI modda gtx 980 den 5-6 fps iyi sonuçlar gözüküyordu tabi ne kadar sağlıklı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanbey30

Ekran kartını SLI yapsam nasıl olur ? Bir kaç sitede görmüştüm SLI modda gtx 980 den 5-6 fps iyi sonuçlar gözüküyordu tabi ne kadar sağlıklı bilmiyorum

2 GB ekran kartıyla SLI' ya girişmeyin bence bu saatten sonra iyi verim alamazsınız.

Birde şöyle bir durum var. Yapacağınız upgrade e değmesi için geçeceğiniz sistem Skylake olmalı. Skylake e geçiş yaparsanız anakart işlemci ile birlikte ramlerinde değişmesi gerekecek. Yani çok masraflı ve gereksiz bir işlem olacak kısacası.

Bence sisteminize yapacağınız tek upgrade ileride ekran kartını değiştirmek olsun. 1080p oyun oynuyorsanız o bile şu an için gereksiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Yükseltme Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan için çok gereksiz olur düşüncesindeyim çok güzel bir sistemin var ekran kartından memnun kalmadığın zaman sadece ekran kartı alıp yoluna devam edebilirsin.
  • Fıstık gibi sistem hiç gerek yok bence. Daha da gideri var. İşlemci tarafından rahat 2-3 sene ekran kartı ise rahat 1-2 sene daha gideri var. Bunlar tabi yüksek ayarlarda 2xmsaa yada fxaa şeklinde. Beklentinize ve kullanımınıza bağlı bir şey. Bazılarına Gtx 970 bile yetersiz geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 lg full hd IPS ekranım var 1920x1080 çözünürlükte Bir Çok oyunu akıcı şekilde en yüksek ayarlarda oynayabiliyorum. Sanırım 1-2 sene sonra yeni oyunlarda ekran kartım yetmezse gtx 980 ti alsam sistem kaldırırmı ?
  • Seninkine benzer bir sistem kullanıyorum i7 4790k, GTX 660, 16 GB RAM. İşlemciler, oyunlardan yana kolay kolay eskimiyor dert etme. Genelde bizim sistemler 60 hz olduğundan 60 fps'e kilitleniyorlar ve i7 4790k'nın 60 fpsde çalıştırdığı herşeyi i5 760'ta 3.5 ghz oc haliyle 60 fps'de çalıştırdı. Buna Dying Light, GTA V dahil... i5 760 2010 işlemcisi ve bugün hiçbir oyunda 60 fpsden düşük görmüyor 1080p'de, velakin kullandığım müzik programına yetmiyordu değiştirdim. O işlemcinin, önümüzdeki yıllarda da 3.5 ghz'da hemen hemen her oyunu çalıştıracağına dair inancım var. Sistem gereksinimlerine göre Dying Light'ı açamayacaktı, 60 fps'de hiç düşmeden bitirdim.

Tek ihtiyacın ileride GPU Update'i olabilir.

GTX 660, i7 4790k ile ben bu kadar rahatken sen gtx 680'le yarı yolda kalmayı dert ediyorsun dostum. Bizim sistemlerin tek ihtiyacı GPU Update olacak. :)

• amp düşük model mi oluyor
  • AMP Zotac Özel serisi oluyor Overclock lu modeli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.