Enlight GPS 350ABC 300 W 350 W yazıyor güç kaynağında
Ekran kartı almak istiyorum arızalandı sistem uyumluluğu için güç kaynağınıda mı yükseltmeliyim 500 Wlik tarznda birşeye yardımcı olup öneride bulunabilicek var mı? Ekran kartı ve Güç kaynağında uyumsuzluk olsun istemiyorum.
reddmaniaR
kullanıcısına yanıt
almak istediğin ekran akrtını yazarsan yardım cı olabilirz.
Bu ekran kartını düşünüyorum ama 400 W aşyası için iyi olmaz diyor.
350 watt ile sıkıntı olmaz300 watt ile kullandım ben o kartı al ama almışken ddr5 lisis olsun bu :http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-eah6670dis1gd5-hd6670-1-gb-gddr5-128-bit-ekran-karti.aspx v 2 -1 gb e takılma bu kartlar 512 mb belleği ible zor doldurur
Hocam ben bu işlerden anlamam o yüzden yazdım foruma bütçem kısıtlı yani demek istediğim şimdi o ekran kartını alırsam bu güç kaynağı idare eder öyleyse yenisini almama gerek kalmadı. Sağolasın. Ben bunla problem olmadan ısınma sorunu vs. oyun oynayıp film izleyebilicem mi şimdi?
Ayrıca bunun ana kart uyumluluğu falan oluyomuş onu nerden öğrenebiliriz?
Ayrıca bunun ana kart uyumluluğu falan oluyomuş onu nerden öğrenebiliriz?
anakart uyumu diye bi şey yok,merak etme.
quote:
Orijinalden alıntı: reddmania
Hocam ben bu işlerden anlamam o yüzden yazdım foruma bütçem kısıtlı yani demek istediğim şimdi o ekran kartını alırsam bu güç kaynağı idare eder öyleyse yenisini almama gerek kalmadı. Sağolasın. Ben bunla problem olmadan ısınma sorunu vs. oyun oynayıp film izleyebilicem mi şimdi?
monitor full hd ise kesinlikle 7750 almalısın en az monitor full hd değilse bile en az benim linkini attığım kartı almalısın
ekran full hd değil malesef senin o ekran kartının bulunduğu site güvenilir mi ? İlk defa gördümde
Sitede 450 W tavsiye edilir diyor yaw :D emin misin benim güç kaynağının sorun çıkarmıcağına
quote:
Orijinalden alıntı: reddmania
Sitede 450 W tavsiye edilir diyor yaw :D emin misin benim güç kaynağının sorun çıkarmıcağına
eminim 450 watt yazdığına bakma 450 wayy geçrek psu ile o ekran kartının cfsini yaparsın her nek adar resmi sitesinde yazsada gerçek değil 7770 e de sanırım 500 watt istiyordu 7970 de 500 watt istiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme