Şimdi Ara

Sistem Uyumsuz Dediler bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS GTX780 Ti DirectCU II O.C GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı

ASUS 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

GIGABYTE Z97X-Gaming 7 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

Core i7 4770K Soket 1150 3.5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci

ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

Bu Sistem Uyumsuz Diyorlar

• Ben neden bir uyumsuzluk göremiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziboaydino -- 31 Mayıs 2014; 10:36:28 >
  • Teknoloji firması felan mı diyor yoksa sistemde arıza mı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingandkral

Teknoloji firması felan mı diyor yoksa sistemde arıza mı var

Bizim burda bayi var o dedi yani bazı parçalar küçük kalmıs iletmeyebilir diyor anlamadım doğrusu
  • aynen bende uyumsuzluk göremedim hatta süper bir sistem olmuş yalniz kasayı carbide serisinden yapsan daha ii olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şaşırdım öyle diyor adam bu sistem şuan bende yok alacağım almadan bi bilgi edineyim dedim fakat adam bana öyle diyince kararsız oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark2015

quote:

Bizim burda bayi var o dedi yani bazı parçalar küçük kalmıs iletmeyebilir diyor anlamadım doğrusu

allah aşkına o geri kalan parçaları sorsana bayi falansa kendi sana toplatıp kazıklamaya çalışıyor olabilir değilse cahil birisiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

quote:

allah aşkına o geri kalan parçaları sorsana bayi falansa kendi sana toplatıp kazıklamaya çalışıyor olabilir değilse cahil birisiymiş

Yarın Gidip Konuşacağım Bu Parçalar sorun yaşayacağımı düşünmüyorum onun bana demesi bazı parçalar çok yüksek bazısı düşük diyor verim alamazsın gibi konustuk yarın detaylı konusacagım.

• öyle insanlardan uzak durmakta fayda var bilmese de biliyomuş gibi davranıp insanları maddi ve manevi yönden zarara uğratırlar.. konuyu buraya sorman iyi olmuş işin uzmanı arkadaşlar gerekn bilgiyi size verecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

öyle insanlardan uzak durmakta fayda var bilmese de biliyomuş gibi davranıp insanları maddi ve manevi yönden zarara uğratırlar.. konuyu buraya sorman iyi olmuş işin uzmanı arkadaşlar gerekn bilgiyi size verecektir..

Teşekkürler .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yarın Gidip Konuşacağım Bu Parçalar sorun yaşayacağımı düşünmüyorum onun bana demesi bazı parçalar çok yüksek bazısı düşük diyor verim alamazsın gibi konustuk yarın detaylı konusacagım.

yazdığın parçaların hepsi üst düzey ve maksimum verim alırsın ne saçmalarsa saçmalasın takılma öylelerine kendi savuduklarında çok ısrar ederse bu konunun linkini at arkadaşlarla bir güzel rencide edelim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yazdığın parçaların hepsi üst düzey ve maksimum verim alırsın ne saçmalarsa saçmalasın takılma öylelerine kendi savuduklarında çok ısrar ederse bu konunun linkini at arkadaşlarla bir güzel rencide edelim

:D Tamam . Yarın Detaylı Olarak Konuşacağım. O adamla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.