Şimdi Ara

Sistem uyumunda problem yaşarmıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese, yeni bir sistem topladık, ikinci el çoğu parçayı çok ucuza bulduk.Sizden ricam uyumluluk açısından sorun yaşarmıyım.
    Anakart: gigabyte aorus z270x-gaming 7= 800tl
    İşlemci :i5 7600k
    Ekran kartı:Asus rog stix rx580 =1350tl
    Power supply:Everest rampage 1050w 80+gold =400tl
    Hdd: Segate 7200rphm 1tr= 200tl

Bütün ürünlerin en az bir yıldan fazlası var ve biraz geleceğe yatırım olarak düşündük ileride 1080ti takmayı düşünüyorum.
    Everest rampage bir sürü kötü yorum geldi, en kısa zamanda değiştiricem. Suan akım korumalı priz aldık siteme zarar vermesin diye, asıl sorum ise ram kısmında
    g-skill tridentz 3200mhz cl16 rgb ram almayı düşünüyorum.Ama bazı forumlarda bu ramların amd uyumlu olduğu söyleniyor. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden herkese..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: halilgkmn19051

Selamlar herkese, yeni bir sistem topladık, ikinci el çoğu parçayı çok ucuza bulduk.Sizden ricam uyumluluk açısından sorun yaşarmıyım.
    Anakart: gigabyte aorus z270x-gaming 7= 800tl
    İşlemci :i5 7600k
    Ekran kartı:Asus rog stix rx580 =1350tl
    Power supply:Everest rampage 1050w 80+gold =400tl
    Hdd: Segate 7200rphm 1tr= 200tl

Bütün ürünlerin en az bir yıldan fazlası var ve biraz geleceğe yatırım olarak düşündük ileride 1080ti takmayı düşünüyorum.
    Everest rampage bir sürü kötü yorum geldi, en kısa zamanda değiştiricem. Suan akım korumalı priz aldık siteme zarar vermesin diye, asıl sorum ise ram kısmında
    g-skill tridentz 3200mhz cl16 rgb ram almayı düşünüyorum.Ama bazı forumlarda bu ramların amd uyumlu olduğu söyleniyor. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden herkese..

Uyumluluk sorunu yok. Bu fiyatlara alacağına sıfır alsaydın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam şakamısın en ucuz ve garantili sistem almışız sen sıfır diyosun en az 2bın tl kardayız

Kaç lira harcadığını yaz, daha iyisini yazalım.

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Yazıyor fiyatları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşlemci ve ram yok.

İntel i5 7600k 1000tl
    Ram 16gb 3200mhz yeni alacaz onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilgkmn19051 -- 2 Aralık 2018; 10:47:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun kötü bir sistem power everest 1050w yalan vermez bile bi elektrik kesintisinde sistemi uçurur kalitesiz bir marka

yıl olmuş 2018 gidip i5 7600k almak çok büyük zarar başka bişi degil ne kadar ucuza alırsan al max alıcagın işlemci i7 7700k oda sıfır anakart işlemci parasına

bu arada ramlerle birlikte sistem sana 5 bin tl ye geliyor zaten pahalı ucuz degil rami sıfır saydım

ayrıca merak ettim sıvı sogutma varmı sistemde çünkü k serisi bir işlemci almıssınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 2 Aralık 2018; 11:1:19 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Sen birdaha yorum yapma gerekirse bu işlemciye kötü diyorsan ben sana hiçbirşey demiyorum

• halilgkmn19051 H kullanıcısına yanıt
    kötü bunu herkes biliyor oyun dünyası çoklu çekirdege geçti intel artık o çekirdegi 4 çekirdegi i3 de veriyor siz gidip 1000 tl ye 4 çekirdek bir işlemci almıssınız bende bunu eleştiriyorum birde bu işlemciye sıvı sogutma alman gerekiyor oc yapıp performans arttırman için ve çok pahalıya geliyor hak eza anakartta 800 tl çok pahalı iyi bir tercih olmamış
  • 😂komiksin bunu sen başka forumda yaz i5 7600k kötü diye bak bakalım ne cevaplar gelecek ama şöyle yaz 1000tlue buldum alınırmı diye

• halilgkmn19051 H kullanıcısına yanıt
    siz anca kumda oynarsınız hadi eyv 7600k çöpün ile sana başarılar
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Sen i3ünle devam

• quote:

İntel i5 7600k 1000tl
    Ram 16gb 3200mhz yeni alacaz onu

İ5 8400 ya da ryzen 2600 üzerine sistem kurtulabilirdi. Aynı fiyata gelirdi.

Oc yapacam ozaman bu dediğiniz kartlar 7600kya yetişirmi snce boşuna k serisi almadık herhalde

• quote:

Oc yapacam ozaman bu dediğiniz kartlar 7600kya yetişirmi snce boşuna k serisi almadık herhalde

İ5 8400 6 çekirdek, i5. 7700k gibi oyun performansı var.
    Aldığın sistem elbette kötü değil.
    Yalnız eksik bilgilerinle buranın mudavimlerine ayar verme.
    Güle güle kullan.

Kardeşim bu kartı almadan önce tüm testlere baktım bencmark testlerine bak sen anlarsın beni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.