Şimdi Ara

sistem varsayilan ayarlarina dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gece psp'ye varsayilan ayarlarina getirdim yani fabrika cikiş ayarlarina yeniden başlattim ama şimdide tuş takimin yeri değişti mesela önceden geri tuşu o, enter tuşuda x değil miydi şimdi tam tersi nasil düzeltebilirim ?

sistem ayarida 3.80 gitti

• model psp 3000 mi
  • 2000
  • orjinal version değilse recovery ayarına gir ordan düzeltebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

orjinal version değilse recovery ayarına gir ordan düzeltebilirsin..

Recovery giremiyorum...
  • açarken R yede basman lazım recoverye girer
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakuragi-kun

açarken R yede basman lazım recoverye girer

biliyorum fakat işlemiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence kndin halletmeye çalışmasan ii olur pro olan birilerine göttür yanlış bişeyde brick filan mazallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRbOnxx

bence kndin halletmeye çalışmasan ii olur pro olan birilerine göttür yanlış bişeyde brick filan mazallah

önceden çok iyi çalişiyor idi biz bu hale getirdin amacimizda son versiyon olmasi içindi ama dersimizi aldik ben deneyecegim biraz olmadi veririm pspciye yapsin ne yapalim
  • Pandora denen işlemi yapman lazım.. Biliyorsundur heralde.. Şimdi burada açıklayamam,yasal işlem olmadığı için, ama internette araştırırsan bulursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Pandora denen işlemi yapman lazım.. Biliyorsundur heralde.. Şimdi burada açıklayamam,yasal işlem olmadığı için, ama internette araştırırsan bulursun..

Pandora'yi biliyorum dün gecede pandora pil aldim gittigidiyor sitesinden.. Yaptim yaptim yapamadim pspciye veririm yapar
  • model olarak japon veya uzakdoğudan gelen serilerde fabrika çıkış ayarlarında onay komutu x dir. Confugarition dan fake regionu europe yap sonra button assing i x yap olacakmı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

model olarak japon veya uzakdoğudan gelen serilerde fabrika çıkış ayarlarında onay komutu x dir. Confugarition dan fake regionu europe yap sonra button assing i x yap olacakmı bakalım.

Bugün pspciye kirdirdim eski versiyona geri döndük ve dedigin ayarlari yaptim..

Şuanda X onay butonu olarak değişti. teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.