gece psp'ye varsayilan ayarlarina getirdim yani fabrika cikiş ayarlarina yeniden başlattim ama şimdide tuş takimin yeri değişti mesela önceden geri tuşu o, enter tuşuda x değil miydi şimdi tam tersi nasil düzeltebilirim ?
sistem ayarida 3.80 gitti
model psp 3000 mi
2000
orjinal version değilse recovery ayarına gir ordan düzeltebilirsin..
quote:
Orijinalden alıntı: .:BBR:.
orjinal version değilse recovery ayarına gir ordan düzeltebilirsin..
bence kndin halletmeye çalışmasan ii olur pro olan birilerine göttür yanlış bişeyde brick filan mazallah
quote:
Orijinalden alıntı: CaRbOnxx
bence kndin halletmeye çalışmasan ii olur pro olan birilerine göttür yanlış bişeyde brick filan mazallah
önceden çok iyi çalişiyor idi biz bu hale getirdin amacimizda son versiyon olmasi içindi ama dersimizi aldik ben deneyecegim biraz olmadi veririm pspciye yapsin ne yapalim
Pandora denen işlemi yapman lazım.. Biliyorsundur heralde.. Şimdi burada açıklayamam,yasal işlem olmadığı için, ama internette araştırırsan bulursun..
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
Pandora denen işlemi yapman lazım.. Biliyorsundur heralde.. Şimdi burada açıklayamam,yasal işlem olmadığı için, ama internette araştırırsan bulursun..
model olarak japon veya uzakdoğudan gelen serilerde fabrika çıkış ayarlarında onay komutu x dir. Confugarition dan fake regionu europe yap sonra button assing i x yap olacakmı bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: PLATINIUM
model olarak japon veya uzakdoğudan gelen serilerde fabrika çıkış ayarlarında onay komutu x dir. Confugarition dan fake regionu europe yap sonra button assing i x yap olacakmı bakalım.
Bugün pspciye kirdirdim eski versiyona geri döndük ve dedigin ayarlari yaptim..
Şuanda X onay butonu olarak değişti. teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme