Merhaba, belirttiğim sistemi dizmek istiyorum. Bu sisteme bir de kasa tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Teşekkürler...
Intel Core i7 8700 3.20 Ghz 12MB 1151p Asus B365M-A Prime 2133mhz-2666mhz(OC) 2xG.Skill 8GB RipjawsV Kırmızı 2400mhz CL15 XPG 256GB SX8200 Pro NVMe Okuma 3500MB-Yazma 1200MB Sharkoon 750W WPC Serisi 80+ Bronz Güç MSI GeForce RTX2060 Ventus XS
300 tl ye kasa kaldı.
7000 tl, şahsen kasa dışıyla hiç ilgilenmiyorum. biraz keyif işi.
forvet09
kullanıcısına yanıt
alaka? ayrıca kendin r5 2600 kullanıyorsun adama neden 2 kat daha pahalı i7 8700 öneriyorsun adam zaten kurmuş çok güzel sistem.
dodofranD
kullanıcısına yanıt
Limiti için yazdığım sistem daha iyi. Yani bin bir alaka.
forvet09
kullanıcısına yanıt
adam limit yazmamış ki kasa önerin yazmış ayrıca toplayınca 6100 gibi bi fiyat yapıyor sen 7000 yapmışsın. matematik de sıkıntılı galiba ben de arkadaşa ekran kartını o paraya almak yerine 2060 almasını tavsiye ederim.
çöp kardeşim o fiyatlar fayiş
parçalar degil fiyatalr ve vatan olması itibari ile çöp sebebe ise vatan iade edilmiş ürünü paketleyip sıfır diye satıyor
quote:
Orijinalden alıntı: dodofran
adam limit yazmamış ki kasa önerin yazmış ayrıca toplayınca 6100 gibi bi fiyat yapıyor sen 7000 yapmışsın. matematik de sıkıntılı galiba ben de arkadaşa ekran kartını o paraya almak yerine 2060 almasını tavsiye ederim.
Kasayı ekledi mi o fiyatlara gelir. Anlamadığım niye bu kadar alındın? Parasını sen mi vereceksin?
forvet09
kullanıcısına yanıt
hmm burdan şunu anlıyoruz yani nasıl olsa parasını sen vermeyeceksin daya o zaman 2-3 binlik kendin bile almadığın fp açısından çöp işlemcileri.
quote:
hmm burdan şunu anlıyoruz yani nasıl olsa parasını sen vermeyeceksin daya o zaman 2-3 binlik kendin bile almadığın fp açısından çöp işlemcileri.
Boş yapma, Çattik akşam akşam. Varsa elinde 9400f direk takas edelim. Neyin pesindesin? 7000 TL kadar harcama yapacak öneride bulunduk. Sana ne?
forvet09
kullanıcısına yanıt
yav hee. zaten gören gördü bu saatten sonra senden tavsiye alacak adamın aklına şaşarım.
quote:
yav hee. zaten gören gördü bu saatten sonra senden tavsiye alacak adamın aklına şaşarım.
Hadi canım, Allah versin.
i7 8700 önerip işlemci soğutucu önermemek :) Veya B365 için gereksiz fiyat farkı vermek...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme