Xp yüklü (açılışta parola soruyordu ve parolayı biliyorum) harddiskimi ankartı değiştirdikten sonra sisteme 2 hd olarak taktım. Sisteme hiç dokunmadım, Hd teki tüm bilgilere ulaşıyorum, sadece Belgelerim klasörüne ulaşmama izin vermiyor ve klasör boş diyor. Dolayısıyla Belgelerim klasöründeki çok önemli bilgilerime hiç ulaşamıyorum. Eski Hd de sistem hala yüklü olduğu için oradan açmayı denedim mavi ekran ve reset yaptı, güvenli modda yine aynı, lütfen bana bir çare, üstelik de çok acelesi var, pazartesi sunum var ve ben bilgilere ulaşamıyorum.
sanırım ilk sistemde o klasörü özel ve erişilemez yapmışınız o sistemde o kullanıcıdan başka kimse erişemez o dosyalara!yani o dosyaları 2.disk olarak taksanızda ulaşamıyorsunuz!:(üzgünüm eski sistemi ayağa kaldırıp denemeniz lazım yani eski boardla !
f8 ile güvenli modda administrator hesabından aç(eğer admin şifresi oluşturduysan o konuda da bi şi yapamazsın) sonra da istediğin bilgilere ulaş
ulaşamassın administrator değil bill gates olsa o bilgilere ulaşamaz!YAni ilk sistemini ayağa kaldırıp o belgelerin sahip olduğu kullanıcıyla bilgisayarı açarsa ancak alır bilgilerini!
Sadece Sistem açılışına şifre koymuştum, başka hiçbir şekilde belegelerim klasörünü korumaya almamıştım
Yeni sistem ile ne yaparsam yapayım açılmıyor, ister admin olarak ister güvenli mod ulaşamıyorum, acaba linux sistemlerle ulaşmam mümkün olabilirmi?
şifreyi değiştir öyle dene açılışta cd ile boot olup admin şifresi değiştiren programlar var onlarla yapabilirsin!
quote:
Orjinalden alıntı: isarac
Sadece Sistem açılışına şifre koymuştum, başka hiçbir şekilde belegelerim klasörünü korumaya almamıştım
Yeni sistem ile ne yaparsam yapayım açılmıyor, ister admin olarak ister güvenli mod ulaşamıyorum, acaba linux sistemlerle ulaşmam mümkün olabilirmi?
Açılmaz kesinlikle.Yapıcak bişey yok çünkü sistem kendini eski sistem bileşenlerine göre kurmuş.Yeni sistemi görünce açılış yapamıyo.Eski sistemi canlandırmak lazım.O bilgilere ulaşmanın yolu var.Microsoft'u ararsan yardımcı olurlar.Benimde böle bi durum olmuştu.Aradım oraya ve nasıl yapılacağını anlattılar
Live Linux ile olamazmı acaba?
aynı hddye tekrar xp kur tabii eskiyi silmeden yani yeni sistemin o hdd den boot alsın.belki düzelir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme