Şimdi Ara

Sistem yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler dilerim.Benim şöyle bir sıkıntım var.Muhtemelen bir çok arkadaşımızda da var son yıllarda oyunlardaki gerçekçiliğin artması güncellemediğiniz bilgisayarlarda çalıştırmanız çok zor:) Bilgisayarıma takviye yapmak istiyorum.Bunun için 200TL zorlarsak en fazla 300TL ayırabilirim.Çok fazla kart araştırdım hepsi çok güzeller :) Ama seçim konusunda tam karar veremediğim için sizlerin önerilerinizi bekleyeceğim.

Sistemim:

İntel Pentium Dual Core CPU E6300 2.80GHz
    ATI Radeon HD 4300,512mb paylaşımlı 1440x900
    2GB ram
    FOXCONN N15235
    400W güç kaynağı

• psu'nuzun markası nedir,monitörünüz 19 inch herhalde..

psu'nuzun kalite bir marka oldugunu varsayarsak bu kart o çözünürlükte işinizi rahat rahat görücektir,zaten cok ust duzey bir sisteminiz yok,işlemciniz frenleyebilir daha ust seviye kartları..

50-60 lirayada 2 gb daha ram takarsanız ciddi performans farkı yasarsınız sisteminizde..

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/his-ati-hd6750-fan-1gb-ddr5-128-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 1 Haziran 2012; 4:11:59 >

• Çok teşekkür ederim değerli bilgiler arkadaşlar.PSU markasını bulamadım ama Çin malı yazıyor:)
  • Monitor 19 inc yazmayı unutmuşum.

AMD ATHLON II X3 460 AM3 3.4GHZ 1.5MB CACHE 45NM İŞLEMCI

Böyle bir işlemci alsak kendi ekran kartımdan daha fazla yararlanabilirmiyim?Kendi işlemcimden performans açısından kıyas yapılamayacak seviyede mi?Anakart,PSU kaldırır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.