Şimdi Ara

sistem yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler honda civic 2003 sedan aracım var buna kapı hoperlörü almayı düşünüyorum 16 cm lik alıcam . içindeki orjinali söküp aynı yerine taktıracagım hoperlör sorunsuz uyarmı kapıya bunu merak ediyorum hoperlörün linki burada .

link

yada başka uyabilecek bunun ayarında varsa yazabilirsiniz . şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhandogu06 -- 4 Nisan 2014; 16:21:13 >

• Hocam aracin kendi orjinal teybi ise degisen pek bisey olmaz seste ana unite cok onemli rol oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhandogu06

iyi günler honda civic 2003 sedan aracım var buna kapı hoperlörü almayı düşünüyorum 16 cm lik alıcam . içindeki orjinali söküp aynı yerine taktıracagım hoperlör sorunsuz uyarmı kapıya bunu merak ediyorum hoperlörün linki burada .

link

yada başka uyabilecek bunun ayarında varsa yazabilirsiniz . şimdiden teşekkür ederim

hoparlörler iyi fakat bass sesi beklemeyin pek fazla hatta boşuna para harcamayın gerek yok bass alıp amfi takmıyacaksanız

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Hocam aracin kendi orjinal teybi ise degisen pek bisey olmaz seste ana unite cok onemli rol oynuyor

Yok hocam jvc teybim var idare eder özellikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

iyi günler honda civic 2003 sedan aracım var buna kapı hoperlörü almayı düşünüyorum 16 cm lik alıcam . içindeki orjinali söküp aynı yerine taktıracagım hoperlör sorunsuz uyarmı kapıya bunu merak ediyorum hoperlörün linki burada .

link

hoparlörler iyi fakat bass sesi beklemeyin pek fazla hatta boşuna para harcamayın gerek yok bass alıp amfi takmıyacaksanız

Arka bagaj hoparlöre yine aynı ayarda Pioneer taktrdim geçen hafta jvc teybim var idare eder o . Amfi isine gelirsek orta yollu taktiriyim olmazsa gerçekten fark i olurmu

• Amfide çok fark olur , xetec vector 200.4 amfi bulabilirsen uygun fiyatta önlerede jbl tarzı comp takımı bakabilirsin.
  • quote:

Arka bagaj hoparlöre yine aynı ayarda Pioneer taktrdim geçen hafta jvc teybim var idare eder o . Amfi isine gelirsek orta yollu taktiriyim olmazsa gerçekten fark i olurmu

sadece amfi ve o hoparlörler ile olmaz mid takımı almanız gerekicek taktırmak ayrı bir maddiyat almak ayrı

bu iş için en az 600 lira bütçe gerekiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.