Şimdi Ara

SİSTEM YARDIM EDERMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel Core i5 750 Soket 1156 2.66GHz 8MB Cache 45nm İşlemci
    GIGABYTE P55M-UD2 Intel® P55 Soket 1156 DDR3 2200MHz (O/C) Anakart
    samsung 500 gb sata2 16mb
    5850 ekran kartı 1gb 256 bit gddr5( marka olarak ne önerirsiniz)
    KINGSTON 2x2GB Hyperx DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram
    kasa(ne önerirsiniz)
    LG 21.5" W2261 VP-PF FULL HD MONİTÖR
    ARKADAŞLAR BU SİSTEMİ KURMAK İSTİYORUM ÖZELLİKLE EKRAN KARTI MARKASEÇİMİ VE SİSTEMLE UYUMLULUĞU HAKKINDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER

• ram ler cl7 olabilir
    kasa olarak kendiminde kullandığı Akasa Zen 520w olabilir
    monitörden bende de mevcut acayip bişi zaten kullanınca göreceeksin
    ekran kartı olark da hangisi ucuzsa onu al msı-hıs olabilir sapphire olanlarda (birkaçında) arıza çıkmıştı forumda paylaşmışlardı gerisi sana kalmış
  • peki hocam ramleri 1333 mhz cl7 mi yoksa 1600mhz cl9mu alayım? ayrıca ekran kartının ucuzunu al dedin,bu 5850 serisi özellikleri hep aynımı farklı markalar olsa bile? ayrıca ekran kartı çok ısınıyormu?kasa 520 watt yetermi? teşekkürler
  • Ram : G.SKILL ECO 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM CL7 (Düşük Voltaj - 1.35V)

Kasa : AKASA Freedom Xone OCZ 500W Güç Kaynaklı Performans Kasası

Düşünebilirsin.Eğer NovaBilgisayar'dan topladıysan UD2 yok stokta. Şu anakart aynısı sayılır.Fiyatı da 7$ farklı :

GIGABYTE P55-US3L, P55, DDR3, 2X PCIExp, Socket 1156, CrossFireX

• 1600 cl7 al tavsiyem
    ekran kartlarının aralarında özellik olarak fark yok (özel üretimnler,oc vers. hariç)hepsi aynı
    kasa yeterli gelecektir imzama bakarsan benimde kullandığı göreceksin
  • remleri daha almadım hocam bu önerdiğin remler iyimidir.bide ekran kartının markasını ne önerirsin
  • hocam peki sistem nasıl sence uyumlumu eksik varmı?yani oyun oynarken kasma vb şeyler yaşarmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekas

remleri daha almadım hocam bu önerdiğin remler iyimidir.bide ekran kartının markasını ne önerirsin

Asus bulabilirsen al derim.3 yıl garantili oluyo.Ramler de gayet iyidir merak etme.

Asus bulamazsan His--Sapphire-MSI'dan biri iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuu1x -- 18 Mart 2010; 21:16:18 >
  • bu ekran kartlarından en az ısınanı hangisi hocam? çok fazla ısınıyormuş diye duydum bi problem yaratırmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.