Şimdi Ara

SİSTEM YAZIYOR. BEN YENİ SAYIIR BİR PC KULLANICISI OLARAK XP İLE TANISMADIM. ATARSAM NE OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YENI BIR BİLGİSAYAR KULLANICISI OLARAK XP Lİ BİR SİSTEM KULLANMADIM VE KULLANMAK İSTİYORUM. DÜN W7 ATTIM BİR DAHAKİ FORMATTA XP ATMAYI DUSUNUYORUM. SİZCE PERFORMANSINDA NASIL BIR DEGISIKLIK OLUR?

YORUMLARINI SABIRLA BEKLİYORUM.
     SİSTEM YAZIYOR. BEN YENİ SAYIIR BİR PC KULLANICISI OLARAK XP İLE TANISMADIM. ATARSAM NE OLUR?

• sen win 95 de kullanmamışsındır. win7 den sonra xp değil, win 95 yakışır..
  • kardesım adam akıllı yorum dedim. kullanmadım ama biliyorum yani.. lütfen samimi cevap verir misin
  • o yaptığın sistemi hiç gidip alma..ne için istiyorsun sistem oyun oynamak için mi.
  • kardesım sistem bende... ayrıca niye gidip almıyım. sistemi 3 hafta önce topladım.. okusana. anlarsın ne demek istediğimi.. kötü mü sistem?
  • O sistemi almadıysan kalsın sana daha iyi sistem önersinler.

sonra eğer istiyorsan bende windows 1 2 3 var? şakamısın yaöyle bir sistem ile windows xp kullanacaksan parayı çöpe atarsın.
  • kingkubi98 kullanıcısına yanıt
    aldıysan hayırlı olsun demek düşer win 7 ile devam et yoluna..xp ye gerek yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok aldım almasınada sistem iyi mi değil yani demişsin ya daha iyi sistem önersinler diye.. tmm ben artık w7 ile devam ederim cunku 8 kötü alısamadım 8e..

AYRICA EVET OYUN SİSTEMİ DİYE ALDIM. AMA SADECE FM SERİSİ VE ONLİNE WOLFTEAM LOL FALAN OYNUYORUM. SU ANDA. CRYSİS3 BF3 HÇ İLGİMİ ÇEKMİYOR ACIKCASI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingkubi98 -- 28 Eylül 2013; 1:31:32 >
  • Xp kur kullan gör sonra windows 7 ye dön merakını gider.
  • kingkubi98 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım almışsın sistemini biz iyi desek ne olcak kötü desek ne olcak..otur güzel güzel kullanmana bak
  • olsun benim için siz yorumcuların değerlendirmesi her zaman iyidir. çünkü fikir ayrılıkları yada br kötü tecrübe insana ders cıkartır. o yuzden acıklıkla bana kötü desende iyi desende tecrübe kazanacam.
  • Orta seviye sistem , güle güle kullan .

Sadece Win8 e ve kaspersky programına boşuna para vermişsin .

Bu arada win7 den vaz geçme . win8 i bende sevmedim , bana sadece 15 dakika dayanabildi ilk blue screen çıkana kadar :) .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.