Şimdi Ara

Sistem Yenileme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 600 tl param var şuan ve 1 aya bilgisayarımı yenilemek istiyorum bazı parçaları ana kart 2 senelik asus yenilemek istemiyorum ekran kartım işlemci ve belleği değiştirmek istiyorum ekran kartım suan atı radeon x1600 işlemci ıntel core 2 cpu 1.86 ghz ve belleğim 1 gb 512 ve 512 olarak.Bu parçaları değiştirmek istiyorum yiğenimde sistemini yeniledi bazıları temiz 2.el olarak kendi yeri var nasıl birşey yapmalıyım önerilerinizi alabilirmiyim ?

• anakartın 775 pin.. core2 quad al dicem 2. el 200 lira cıvarına iyisini alsan...
    boşver.. anakartıda değiştir bi o kalıyor değişmeyen zaten..
    güzel bir AMD sistem toplarsın.
  • Merhaba, bence tek tek uğraşacağına i3 işlemcili hazır bir sistem alırsan problemde yaşamazsın kredi kartına 12 taksitte yapıyorlar üstelik 2 yıl kapından garanti veriyor adamlar. tabi yine senin tercihin. :)

http://www.ucuzcity.com/asp/product/7687/PRO2000-Core-i3-550-3-20-GHz-X2-733-MHz-Gfx-4MB-2GB500GBFree-Dos
  • İntel sevmiyorum amd daha hesaplı geliyor bana amd sistem toplamak istiyorum daha çok oyun amaçlı bir sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beb0p29

İntel sevmiyorum amd daha hesaplı geliyor bana amd sistem toplamak istiyorum daha çok oyun amaçlı bir sistem

Sevgili kardeşim anakartı değiştirmeyeceğim diyorsun intel anakarta amd işlemci istiyorsun, bu nasıl olacak? Amd sistem toplayacaksan Anakart+işlemi+ram+ekran kartı alacaksın bu da 600 liraya biraz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

İntel sevmiyorum amd daha hesaplı geliyor bana amd sistem toplamak istiyorum daha çok oyun amaçlı bir sistem

Sevgili kardeşim anakartı değiştirmeyeceğim diyorsun intel anakarta amd işlemci istiyorsun, bu nasıl olacak? Amd sistem toplayacaksan Anakart+işlemi+ram+ekran kartı alacaksın bu da 600 liraya biraz zor.

pardon yanlıs yazmısın k.bakma 1 parça temiz 2.el olcak ve elimdekileri satıcam ve 650 tl var yine toparlayamazmıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 3 hesaplama
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi ben de iki sattir konu açıyom banada bakın ya
  • İşlemci: AMD Athlon II X3 460 AM3 1.5MB 3.4GHz Üç Çekirdekli İşlemci - 106,24$ - 196,54 TL (KDV Bizden!)
    Anakart: Asus M5A78L LE AMD 760G AM3+ DDR3 ATX Anakart - 88,04$ - 162,87 TL (KDV Bizden!)
    Bellek: Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHz CL9 (KHX1600C9D3/4G) - 33,35$ - 61,70 TL (KDV Bizden!)
    Ekran Kartı: HIS ATI HD5750 İCooler IV 1GB DDR5 128 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı - 96,72$ - 178,93 TL (KDV Bizden!)
    Teknobiyotik fiyatı = 600 TL
    Veya işlemciyi AMD FX-4100 Bulldozer yaparsan 660 TL
  • İşlemci ile anakart iyide ekran kartı biraz daha iyi almam lazım
  • quote:

İşlemci ile anakart iyide ekran kartı biraz daha iyi almam lazım

Onun için 600 liraya zor dedim, bütçene 150-200 TL daha eklersen Fx 4100 işlemci ile Hd 6850 gibi bir ekran kartı alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.