Şimdi Ara

Sistem Yenileme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba elimde i5 4690 8gb ramli bir sistem var. Elimde 5000 tl var ve yeni sistem mi toplasam yoksa ps4 pro mu alıp geçsem kararsızım. Açıkcası sürekli sistem yenilemekten de sıkıldım sizce konsol alsam pişman olur muyum? Düşünceleriniz nelerdir?

• En kestirme cevap:
    PC vs konsol konularını okuyup ona göre karar verin.
  • Multimetre kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkcası bunaldım yok ekran kartı değiştir yok ram değiştir yani konsol almak artık daha cazip gibi
  • eka36 E kullanıcısına yanıt
    hocam sanki konsol alamkla bitiyormu plus üyeligi bir oyunua 500 tl vermek zorundasın fiyatlar uçuk ps4 de uzak dur en azından pc de maglum yere oyun düsüyor oyun oynar olduk xbox var sadece rdr oynamak zorundayım param ona yetti pc de hitman 2 den tut ac odessey e shadow of tomb rider dan darksiders 3 e kadar hepsi maglum yere geldi elindeki sistemide sat o 5000 in üstüne ekle güzel bir sistem yap geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: eka36

Arkadaşlar merhaba elimde i5 4690 8gb ramli bir sistem var. Elimde 5000 tl var ve yeni sistem mi toplasam yoksa ps4 pro mu alıp geçsem kararsızım. Açıkcası sürekli sistem yenilemekten de sıkıldım sizce konsol alsam pişman olur muyum? Düşünceleriniz nelerdir?

İyi bir PC nin yerini konsol tutamaz. Hele çamur görüntüleri ile hiç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.