Şimdi Ara

Sistem yenileme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar oncelikle sistemimi yazayim:

Foxconn M61PML-K Anakart
    AMD Sempron 145 islemci
    Kingston 2Gb DDR3 1333MHZ Ram
    XFX HD5570 1GB 128BIT
    400W Dandik Psu

Yeni alacagim parcalar ise:
    AMD Athlon II X2 270 3.4GHZ
    4GB DDR3 1333MHZ RAM

Sizce nasil bir sistem olur?Almali miyim bu parcalari?Oynayacagim oyunlar sinirli zaten oyle extreme birsey istemiyorum.Butce 200Tl.Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al tabi ki,makinan epey rahatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengomatik

Evet arkadaslar oncelikle sistemimi yazayim:

Foxconn M61PML-K Anakart
    AMD Sempron 145 islemci
    XFX HD5570 1GB 128BIT
    400W Dandik Psu

4GB DDR3 1333MHZ RAM

Sizce nasil bir sistem olur?Almali miyim bu parcalari?Oynayacagim oyunlar sinirli zaten oyle extreme birsey istemiyorum.Butce 200Tl.Yardimlarinizi bekliyorum.

Bütçe 200 lira ise, bu sisteme 4 GB RAM daha eklemene gerek yok, işlemciyi Athlon II X4 640, RAM de 2 GB 1333 MHz yaptın mı, oyunlarda, işlemci güçlü olacağı için daha iyi verim alırsın.. 6 GB RAM bu sisteme fazla bana göre..

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Foxconn M61PML-K Anakart
    AMD Sempron 145 islemci
    XFX HD5570 1GB 128BIT
    400W Dandik Psu

4GB DDR3 1333MHZ RAM

Bütçe 200 lira ise, bu sisteme 4 GB RAM daha eklemene gerek yok, işlemciyi Athlon II X4 640, RAM de 2 GB 1333 MHz yaptın mı, oyunlarda, işlemci güçlü olacağı için daha iyi verim alırsın.. 6 GB RAM bu sisteme fazla bana göre..

Cevaplar icin tesekkurler.Ben zaten 2GB Ram i kullanmayacagim.Gereksiz oldugunu dusunuyorum zaten.Ama performans artisi olacaksa alayim bu parcalari.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Foxconn M61PML-K Anakart
    AMD Sempron 145 islemci
    XFX HD5570 1GB 128BIT
    400W Dandik Psu

4GB DDR3 1333MHZ RAM

Cevaplar icin tesekkurler.Ben zaten 2GB Ram i kullanmayacagim.Gereksiz oldugunu dusunuyorum zaten.Ama performans artisi olacaksa alayim bu parcalari.

Yok, öyle olmaz.. 2 GB RAM'i çıkarıp, 4 GB RAM alıp takacaksan, bütçen işlemciye yetmez, yazdığım işlemci seni uzun süre götürür, daha aşağısına düşme bence, RAM 2 GB al, diğer 2 GB'ın yanına ekle, 4 GB almana gerek yok..

• angelmax doğru söylüyor
    senin kuracağına benzer bir sistem de bende var
  • quote:

Orijinalden alıntı: waswas12

angelmax doğru söylüyor
    senin kuracağına benzer bir sistem de bende var

Peki sistemi ne kadara mal ettiniz?
  • hepsi sıfır alınma.amd athlon x2 270,2gb kingston ram,sapphire hd 5570,thermaltake v2 350 watt kasa
    elimde 80 gb hdd vardı onu kullandım
  • quote:

hepsi sıfır alınma.amd athlon x2 270,2gb kingston ram,sapphire hd 5570,thermaltake v2 350 watt kasa
    elimde 80 gb hdd vardı onu kullandım

Yaklasık aynıymıs sıstem.Peki işlemci performansı nasıldı?Açtıgınız oyunlar neler?
  • işlemci çok iyi.özellikle çok hızlı diyebilirim.parasını sonuna kadar hakediyor.oyunlarda gayet iyi.ben genelde simulasyon tarzı oyunlar oynuyorum.diğer oyunlar için internette incelemeler mevcut.
  • hd 6570 e geçeceğim gibi
  • quote:

işlemci çok iyi.özellikle çok hızlı diyebilirim.parasını sonuna kadar hakediyor.oyunlarda gayet iyi.ben genelde simulasyon tarzı oyunlar oynuyorum.diğer oyunlar için internette incelemeler mevcut.

Tesekkurler.O zaman ben Amd Athlon II X2 270 alacagim.Bir de 4GB DDR3 1333MHZ Ram.Guncel oyunlari orta seviyede acsin yeter.

• 2 gb ram alın.
    4 gb ramle birlikte 6 gb olacak.oda gereksiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.