< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sistem yenilemeyi dusunuyorum fakat cok bilgim yok yardim ederseniz cok mutlu olurum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Hocam sanırım bu islerden az cok anliyorsunuz islemci olarak Q9400 alsam 2x4 ram alsam bi de önerdiginiz ssd ve ekran kartini alsam rahat bir sekilde ( orta grafiklerde çok kasmadan) csgo lol oynayabilir miyim ? Bulundugum bölgenin ne yazikki iyi bir internet alt yapisi yok bu yuzden geforce now mumkun degil onceden denedim. Bir de 2. El aldigimda herhangi bir sorun olma ihtimali olur mu dolandirilma tarzi nelere dikkat etmeliyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bir de önerdigin ekran kartinin 1.eli biraz pahali bulundugum sehirde de nerdeyse hic 2.el ilani yok hicbir pc donaniminda dedigim gibi cs ve lolü orta ayarlarda kasmadan oynatacak 1.eli 400 falan olan baska bir ekran karti onerebilir misin?
Q9400 / Q6600 + R7 250 cs, lol, valorant gibi oyunları 720p'de 100 fps civarı oynarsınız.
Sıkıntı piyasada sıfır kart kıtlığı var. GT 1030 bile 750-800 TL. Sahibinden'de GET açtırtıp alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o zaman ne önerirsiniz benim ilk basta soyledigim r5 230 isimi görür mu gormezse isimi gorecek ve bulabilecegim en ucuzu nedir acaba bu arada kusura bakmayin sizi de rahatsiz ediyorum ama cahilligime verin cok bilgisizim bu konularda
O fiyat seviyesinde her kart birbirinden kötü, R5 230, GT 710, HD6450... . İlla sıfır alacaksanız GT 1030 falan bakınız. Kullandığınız güç kaynağı muhtemelen 300w falan olduğundan seçenekler daralıyor. GT 1030 ile ETS 2 de oynayabilirsiniz. Son güncellemelerden sonra sistem gereksinimi yükseldi, düşük bir kart ile oynamanız zor.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0716JTSRW/ref=cm_sw_r_cp_awdb_imm_REMWSF3D56R3Y6PBB2G9
Eğer kullandığınız monitörde sadace VGA girişi varsa Amazonda satılan modelde VGA çıkış (genelde mavi renkli olan monitör bağlantısı) yok, hdmi to vga dönüştürücü lazım.
https://www.amazon.com.tr/dp/B087FNTVYJ/ref=cm_sw_r_cp_awdb_imm_88AF1Q3BA0KVHZWDAKZ6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Usta ets minumum sistem gereksinimlerine baktim da benim sistem nerdeyse hepsini karsiliyo hatta bazilari ustunde bile sadece ekran karti tam sınırda minumum r5 230 olsun diyo r5 230 ile kac fps alirim sence bi de usta cok genis bi butcem yok gönül ister ki ddr4 sistem dizelim falan ama o senin onerdigin 1030lar falan pahali baya 2. El de bulamiyorum ne yazikki ekran karti önerirken r5 230 dan iyi 500 600 bandında bir seyler önerirsen cok iyi olur be guc kaynagini cok dert etmene gerek yok degistirmeyi dusunuyorum zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X