Şimdi Ara

sistem yeterli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartı:nvida geforce gtx 560 ti (4gb)
    işlemci: intel core i5 - 2500 CPU @ 3.30GHz
    ram: 8 GB RAM
    64 bit işletim sistemi
    1 tb harddisk
    kasa : Aerocool Strike X GT AE-STRIKEX-GT-550

yeni çıkacak (2015 eylül) oyunları için yeterli olur mu ? olmazsa ne eklemeliyim ? teşekkürler.

• gsmuhammed47 kullanıcısına yanıt
    Paran varsa GTX 960 almanı öneririm.İşlemcinde rahat besler diye düşünüyorum.
  • Şu an çoğu oyunu bir şekilde oynatır. Arkadaşın dediği gibi GTX 960 4 Gb versiyonu ya da R9 280X alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @YsN1422 onun fiyati ortalama ne kadar ? ayrıca bu şekilde oyunları kaldırır mı ? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2 gb versiyonu vatan bilgisayarda 822 tl 4 gb si 939 tl ama diğer siteleri yoklarsanız Yanlış hatırlamıyorsam bimekste 749 tl idi.Sistemin bu hali ile oyunları yüksek ayarlarda akıcı oynarsın.
  • Gtx 560 Ti yeterli bir ekran kartı fakat yeni nesil oyunları normal grafiklerde oynayabilirsin yani oynadığın oyundan zevk almak istiyorsan r9 280x veya gtx 960 alırsan dadından yenmez. Ultra grafiklere çıkarsın. İşlemcin de darboğaz yapmayacaktır. 900 TL falan bir fiyatı var. Kesinlikle al derim.

• Açıkçası sisteme 1 2 yıldır format atmadim bazi oyunlarda orta kalitede donma yaşıyorum sistemimde bir kaç tane eklenti falan var onlar zarar veriyor olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsmuhammed47 -- 9 Ağustos 2015; 21:49:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sisteme bu psu yeter mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    OLabilir ama AAA oyunlarda ekran kartın yetersiz kalıyor olabilir.
  • AA kapat oyunları rahat oynarsın fps yi çok etkiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coMMann -- 10 Ağustos 2015; 14:19:41 >
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkur ederim. AA nedir ?

Arkadaşın dediği oyunlarda Anti Aliasing.Köse/kenar yumusatma", "keskinlik giderme anlamlarına geliyor.Ama benim dediğim AAA oyunlar, sistem gereksininim yüksek kaliteli oyunlar.
  • Anladim kardes hizi yukseltmek icin ne yapabilirim bi program falan var mi bildiginiz şöyle arka plani bosaltan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.