Şimdi Ara

sistem yeterlimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet ustalar aşşağıda verdiğim linklerdeki özellikler yeterlimi değilse bf 3 bc2 call of duty nin son çıkan oyunlarını kaldırması için neylerde değişiklik yapılmalı ve modeli markasıyla söylerseniz sevinirim

sistem
    ekran

• ekran kartını yenilemen şart :) yoksa bu oyunları oynayamazsın işlemcin quad güzel 3 gb ramde var ama ekran kartı değiştir :)
  • evet en azından 6850 falan almalısın fiyatı 350 falan olmalı.
    ya da en en en azından gts450 almalısın, onun fiyatı da markaya göre 250- 280 lira arası değişir.
    en iyisi bütçeni söyle ona göre önerelim.
  • Bence sistemi ikinci elden sat,eline geçen paraya ilave yapıp bütçe belirle full sistem yap.
  • İşlemci ve ramler yeterli ancak, işlemciye biraz overclock yapmak iyi olur, +1gb ram daha eklersen 4gb'a tamamlarsın, işletim sistemi olarakta Win 7 64bit Ultimate sürümü kurarsın gayet iyi olur.

Ekran kartı meselesine gelince de, kasa güç kaynağının marka ve modelini yazman lazım ekran kartı takviyesi yaparken önem kazanıyor power, bütçene göre ekran kartı önerisi ya da değişmesi gerekirse de power önerisi yapabiliriz.

Bu arada monitör çözünürlüğünü de belirtmen iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

İşlemci ve ramler yeterli ancak, işlemciye biraz overclock yapmak iyi olur, +1gb ram daha eklersen 4gb'a tamamlarsın, işletim sistemi olarakta Win 7 64bit Ultimate sürümü kurarsın gayet iyi olur.

Ekran kartı meselesine gelince de, kasa güç kaynağının marka ve modelini yazman lazım ekran kartı takviyesi yaparken önem kazanıyor power, bütçene göre ekran kartı önerisi ya da değişmesi gerekirse de power önerisi yapabiliriz.

Bu arada monitör çözünürlüğünü de belirtmen iyi olur.

zaten 4 gb di 1 gb sini çıkartıp öteki pcye taktım 4 gb yapacam en kısa zamanda 64 win 7 ultimate kulanıyorum
  • ilginizden dolayı herkese teşekkür ederim en yakın zamanda tavsiyeleriniz doğrultusunda bir ekran kartı almayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem nasıl sizce?
    4 ay önce açıldı
    Sistem sizce nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.