arkadaslar 5 yıl once topladıgım sistemimi degistirme zamanı geldi. eski sistemim intel dg33fb anakart-e6750 islemci-asus eah3850 hd ekran kartı-4gb hi lewel sogutuculu ram- feel hurricane2 kasa digerlerini yazmaya gerek yok sanırım. Yeni toplamaya calıstıgım sistem ise i7 960 3.2 islemci- asus rampage 3 extreme anakart-asus ngtx560 ti dc2 ekrankartı- coolmaster v10 islemci sogutucu- 12 gb kingston 1600mhz ram sistemin durumuna gore ekran kartını sli olarakta kullanmayı dusunuyorum. yorumlarınızı bekliyorum. kasa olarakta haf-x 942 ve coolmaster 750w powersubbly almayı dusunuyorum. herkeze yorumları icin simdiden tesekkur ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: ConseiL
arkadaslar 5 yıl once topladıgım sistemimi degistirme zamanı geldi. eski sistemim intel dg33fb anakart-e6750 islemci-asus eah3850 hd ekran kartı-4gb hi lewel sogutuculu ram- feel hurricane2 kasa digerlerini yazmaya gerek yok sanırım. Yeni toplamaya calıstıgım sistem ise i7 960 3.2 islemci- asus rampage 3 extreme anakart-asus ngtx560 ti dc2 ekrankartı- coolmaster v10 islemci sogutucu- 12 gb kingston 1600mhz ram sistemin durumuna gore ekran kartını sli olarakta kullanmayı dusunuyorum. yorumlarınızı bekliyorum. kasa olarakta haf-x 942 ve coolmaster 750w powersubbly almayı dusunuyorum. herkeze yorumları icin simdiden tesekkur ederim.
Neden i7 960 sectin sistem icin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
v10 sogutucu ramler ile birlikte 3 unu 2.el adım fiatı makul geldi acıkcası. cizgi elektronikte halen 18 ay garantisi vardı.
eski sistemini satmayi dusunuyomusun :] benim sistem ayarindada merak ettim :] tam olarak butceni belirtirsen yorumda bulunuruz,hayirli olsun simdiden
tesekkur ederim yukarıda yazdıklarımı aldım sadece kasa ve powersubbly kaldı. eski sistemimde yazdıklarıma ilaveten 500+500 gb hdd 2 adet dvd writer- kart okuyucu- skystar2 tv kartı mevcut. inanki piyasa arastırması yapmadım sistem icin ederini su an bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: cnbzkrt
quote:
Orijinalden alıntı: ConseiL
Neden i7 960 sectin sistem icin ?
farklı bir islemcimi secmeliydim acaba yanlıs mı yaptım_?
Sandy brige tabanli bi islemci alsaydiniz keske ileriye donuk olmasi acisindan ama elinizdeki islemcide iyi bir islemci
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme