Şimdi Ara

Sistem yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba , sadece internette gezineceğim , çok performans gerektirmeyen oyunları oynayacağım ancak uzun süre bana yeterli olabilecek bir bilgisayar almak niyetindeyim.Donanım Haber de gezinirken Vatan bilgisayarın indiriminden haberdar oldum ve bilgisayarı yarın almaya karar verdim.Bir bilgisayar topladım kendimce ama çok da bilgili olmadığım için parçaların birbirleriyle uyumları konusunda yardıma ihtiyacım oldu.Sistemi inceleyip yorum yaparsanız çok sevinirim.

- INTEL Core i5 2500K Soket 1155 3.3GHz 6MB Cache 32nm İşlemci
    - ASUS P8H67 Intel H67(B3) Soket 1155 DDR3 1333MHz SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    - GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    - ASUS GTX560 Ti DirectCU II TOP GDDR5 1GB 256Bit Nvida GeForce DX11 Ekran Kartı
    - SEAGATE 3,5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    - PIONEER DVR-S19LBK 24X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH
    - THERMALTAKE VL86021W2E V3 600W MidT ATX SİYAH KASA
    - SAMSUNG 21.5" S22A350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    - MICROSOFT OEM Windows 7 Home Premium 64-bit Türkçe - DVD

Bütçem 2300 lira.
    Başka ne eklemem lazım ya da neyi değiştirmeliyim?Tavsiyeleriniz çok önemli , teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: lobo19

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/gigabyte-ga-z68m-d2h-z68m-d2h-intel-z68-soket-1155-ddr3-2133mhz-dvi&vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56651
    http://www.vatanbilgisayar.com/solid-state-disk/corsair-cssd-f120gb3-bk-120gb-force-3-serisi-sata-30-ssd-(550mb-okuma--510mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=55780

anakartı z68 al yanına birde ssd

+1

bunun dışında herşey güzel. her oyunu da yüksek ayarlarda oynarsınız zaten. Sadece 1-2 oyunda ayarları biraz kısmak zorunda kalabilirsiniz o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbeast

quote:

Orijinalden alıntı: lobo19

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/gigabyte-ga-z68m-d2h-z68m-d2h-intel-z68-soket-1155-ddr3-2133mhz-dvi&vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56651
    http://www.vatanbilgisayar.com/solid-state-disk/corsair-cssd-f120gb3-bk-120gb-force-3-serisi-sata-30-ssd-(550mb-okuma--510mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=55780

anakartı z68 al yanına birde ssd

+1

bunun dışında herşey güzel. her oyunu da yüksek ayarlarda oynarsınız zaten. Sadece 1-2 oyunda ayarları biraz kısmak zorunda kalabilirsiniz o kadar.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.. :) Anakart konusunda haklısınız o parçayı tavsiyeleriniz doğrultusunda değiştirdim.SSD almalı mıyım? Çünkü bu bilgisayarda ağır bir iş yapmayacağım.Oyun mesela luxor vs tarzı oyunlar oynanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: izlem

Teşekkür ederim.. :) Anakart konusunda haklısınız o parçayı tavsiyeleriniz doğrultusunda değiştirdim.SSD almalı mıyım? Çünkü bu bilgisayarda ağır bir iş yapmayacağım.Oyun mesela luxor vs tarzı oyunlar oynanıyor.

Öyleyse Almanıza Gerek Yok Ancak Sistem Hızlı Olsun Derseniz Yinede 60gb'lık Bir ssd İyi Olur Sadece Sistemi Kurarsınız Belki 1-2 Tanede Oyun

Arkadaşların Dediği Gibi 67 Soket Anakarta Para Vermeyin Artık Gereksiz Olur 68 Soket Ve Gen 3 Revizyonlu Bir Anakart Alın

Msi z68a-gd65 (g3)
    Msi z68a-gd80 (g3)

• quote:

Orijinalden alıntı: Famous

quote:

Öyleyse Almanıza Gerek Yok Ancak Sistem Hızlı Olsun Derseniz Yinede 60gb'lık Bir ssd İyi Olur Sadece Sistemi Kurarsınız Belki 1-2 Tanede Oyun

Arkadaşların Dediği Gibi 67 Soket Anakarta Para Vermeyin Artık Gereksiz Olur 68 Soket Ve Gen 3 Revizyonlu Bir Anakart Alın

Msi z68a-gd65 (g3)
    Msi z68a-gd80 (g3)

Alıntıları Göster
    SAğolun Gidiyorum almaya..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hayırlı Olsun
  • quote:

Msı Z68A Gd65 g3 Almayın Anakartı Sakın.Başınıza Dert Alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

quote:

Neden Dert ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

quote:

quote:

Neden Dert ?

Sevgili T-K-Y Kardeşim Yine Bu Anakartı Sen Ve Birkaç Arkadaşımız Önermişti, Sistem Toplamıştım Aynen İmzamda Duruyor.Bu Anakart 4 Kere Yandı Arızalandı 4 Kere Yenisini Verdiler, Aldığım İlk Gün Arızalandı Hepsi Düşün.
    Daha Sonra Biosu Tam Bir Fiyasko, Klave Tuşları Basmıyor Maus Sapıtıyor Aynı Şekilde Basmıyor.Ve Overlock Konusunda Biraz Özürlü Sizi Yarı Yolda Bırakıyor,İşlemciye Verilen Volt Değerleri Her Biyosda 2 Kademe Artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 11 Mart 2012; 17:05:48 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden Dert ?

Sevgili T-K-Y Kardeşim Yine Bu Anakartı Sen Ve Birkaç Arkadaşımız Önermişti, Sistem Toplamıştım Aynen İmzamda Duruyor.Bu Anakart 4 Kere Yandı Arızalandı 4 Kere Yenisini Verdiler, Aldığım İlk Gün Arızalandı Hepsi Düşün.
    Daha Sonra Biosu Tam Bir Fiyasko, Klave Tuşları Basmıyor Maus Sapıtıyor Aynı Şekilde Basmıyor.Ve Overlock Konusunda Biraz Özürlü Sizi Yarı Yolda Bırakıyor,İşlemciye Verilen Volt Değerleri Her Biyosda 2 Kademe Artıyor.

Msi'dan Hiç Beklemezdim İlk Defa Duyuyorum Gerçekten gd80 Ve gd43'lerdede Aynı Sorunlar Varmı Acaba Birde Kartınız Gen 3 Revizyon Muydu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden Dert ?

Msi'dan Hiç Beklemezdim İlk Defa Duyuyorum Gerçekten gd80 Ve gd43'lerdede Aynı Sorunlar Varmı Acaba Birde Kartınız Gen 3 Revizyon Muydu ?

Z68a Gd65 G3 . Şimdiki Aklım OLsa Asus Alırdım Şuan İşlemci 4.5'den Yukarı Cıkmıyor.Asusdan Kimse Bahsetmedi O Gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden Dert ?

Z68a Gd65 G3 . Şimdiki Aklım OLsa Asus Alırdım Şuan İşlemci 4.5'den Yukarı Cıkmıyor.Asusdan Kimse Bahsetmedi O Gün.

Alıntıları Göster
    Sizin Msi'da Yaşadıklarınızın Fazlasını Ben Asus'ta Tecrübe Ettim Bu Yüzden Asus Alsaydınızda Belki Bir Çok Problem Yaşayacaktınız.Ancak Aynı Şekilde Asus Ve Msi'ın Bahsi Geçen Kartlarından Çok Çok Memnun Olanlarda Var Birazda Şans Bana Kalırsa.

• quote:

Sizin Msi'da Yaşadıklarınızın Fazlasını Ben Asus'ta Tecrübe Ettim Bu Yüzden Asus Alsaydınızda Belki Bir Çok Problem Yaşayacaktınız.Ancak Aynı Şekilde Asus Ve Msi'ın Bahsi Geçen Kartlarından Çok Çok Memnun Olanlarda Var Birazda Şans Bana Kalırsa.

Alıntıları Göster
    Hepinize çok teşekkür ederim.Dün bilgisayarı toplattım Vatan'da.Kasaya ödemeye geldim.Bildiğiniz banka kartıyla ödeme yapacağımı belirttim.Bana dediler ki peşin demek değilmiş banka kartı.Para çekmem gerekirmiş.(Kart Garantinin.) Şaşırdım.Çok şaşırdım. Almadım.Kızarak ayrıldım ordan.
    Hemen yanda Gold 'un mağazına girdim.Oem'de %30 indirim.Ama orada da ürünler kısıtlıydı.Tam bir hayal kırıklığı yani.
    Kartla peşin ödemeden ziyada sadece kredi kartını kabul etmeleri bana komik geldi.

• quote:

Hepinize çok teşekkür ederim.Dün bilgisayarı toplattım Vatan'da.Kasaya ödemeye geldim.Bildiğiniz banka kartıyla ödeme yapacağımı belirttim.Bana dediler ki peşin demek değilmiş banka kartı.Para çekmem gerekirmiş.(Kart Garantinin.) Şaşırdım.Çok şaşırdım. Almadım.Kızarak ayrıldım ordan.
    Hemen yanda Gold 'un mağazına girdim.Oem'de %30 indirim.Ama orada da ürünler kısıtlıydı.Tam bir hayal kırıklığı yani.
    Kartla peşin ödemeden ziyada sadece kredi kartını kabul etmeleri bana komik geldi.

Banka Kartıyla Ödeme Alıyorlar Normalde Taksit Yapmıyorlar Ama Anlamadım Nasıl Olduğunu Pek Ama Böyle Bir Durum Sanırım ?

• quote:

quote:

Banka Kartıyla Ödeme Alıyorlar Normalde Taksit Yapmıyorlar Ama Anlamadım Nasıl Olduğunu Pek Ama Böyle Bir Durum Sanırım ?

Malesef hocam, banka kartını uzatınca "git para çek" diyorlar hergeleler. Ya da nakitte yapılan indirimi yapmıyorlar. Halbuki banka kartı nakit yerine geçiyor denmekte. Üç kuruş kart komisyonu ya da anlaşmalarına göre başka puan, ıvır zıvır oyunlar olduğu için istemiyorlar. Ben de müşterimin pos üzerinden banka kartı ile yaptığı transferlerden komisyon ödüyordum vakti zamanında. Öyle bir oyun var işin içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

quote:

quote:

Malesef hocam, banka kartını uzatınca "git para çek" diyorlar hergeleler. Ya da nakitte yapılan indirimi yapmıyorlar. Halbuki banka kartı nakit yerine geçiyor denmekte. Üç kuruş kart komisyonu ya da anlaşmalarına göre başka puan, ıvır zıvır oyunlar olduğu için istemiyorlar. Ben de müşterimin pos üzerinden banka kartı ile yaptığı transferlerden komisyon ödüyordum vakti zamanında. Öyle bir oyun var işin içinde.

Alıntıları Göster
    Çok Saçma Bir Durum Gerçekten Öyleyse

• quote:

Çok Saçma Bir Durum Gerçekten Öyleyse

Alıntıları Göster
    INTEL Core i5-2500K 3.30GHz
    GIGABYTE GA-Z68M-D2H DDR3 2133MHz Sata3
    AOC E2343Fs 23" Full HD Geniş Ekran 5ms Led
    KINGSTON HyperX 4GB (2x2GB) DDR3 1600MHz CL9
    SEAGATE 1TB 64MB 7200Rpm Sata3 6Gb/s Barracuda 7200
    SAPPHIRE HD6850 GDDR5 1GB 256Bit Amd Rodeon DX11
    THERMALTAKE SopranoRS 101 Piano Black MidTower Pencereli 500W
    A4 TECH X7-G800V Q Usb Kablolu Gaming Klavye
    A4 TECH N-400 Kablolu V-Track USB Mouse Siyah
    A4 TECH PK-635K 350K Usb Webcam

Senin sistemde tuzlu olmus biraz ben bu sistemi aldım 1850TL

• quote:

Orijinalden alıntı: PC Doktor

INTEL Core i5-2500K 3.30GHz
    GIGABYTE GA-Z68M-D2H DDR3 2133MHz Sata3
    AOC E2343Fs 23" Full HD Geniş Ekran 5ms Led
    KINGSTON HyperX 4GB (2x2GB) DDR3 1600MHz CL9
    SEAGATE 1TB 64MB 7200Rpm Sata3 6Gb/s Barracuda 7200
    SAPPHIRE HD6850 GDDR5 1GB 256Bit Amd Rodeon DX11
    THERMALTAKE SopranoRS 101 Piano Black MidTower Pencereli 500W
    A4 TECH X7-G800V Q Usb Kablolu Gaming Klavye
    A4 TECH N-400 Kablolu V-Track USB Mouse Siyah
    A4 TECH PK-635K 350K Usb Webcam

Senin sistemde tuzlu olmus biraz ben bu sistemi aldım 1850TL

Ekran Kartlarınız Arasında 350 Lira Fark Var Sadece Ramler Arasında 60 Lira Fark Var Bunlar Bazıları Sadece

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.