Merhaba donanimhaber sakinleri, Feel Hurricane 400wkasa içinde, asus m2a-mx anakart, 2 gb 800mhz kingston ram amd 64 x2 5000+ seagate 320 gb harddisk ve dvd sürücüsü var. Sisteme ; "ATI RADEON HD 2600PRO 512MB 128BIT DDR2 (DirectX 10.1) DUAL DVI + HDMI PCI-E x16 EKRAN KARTI" şunu almayı düşünüyorum. (Fiyatı oldukça makuldu.) Bir kaç ay içinde, ikinci 2 gb rami de takacağım göz önüne alınırsa, nasıl bir psu tavsiye edersiniz? {"VANTEC 600W VAN-600N POWER SUPPLY " şuna baktım hepsiburada'dan ama ,iyi midir ki? Evet, o da baya ucuzdu. }
elindeki yeterli ama diyorsan ki kaliteli almak istiyorum aopen fsp high power vs 300w lık bir psu al
Güvenilir markalar tercih edin.. Feelden sonra Vantec pek birşey değiştirmez. volkaniq'in dediği gibi FSP alabilirsin.
quote:Orjinalden alıntı: volkaniq elindeki yeterli ama diyorsan ki kaliteli almak istiyorum aopen fsp high power vs 300w lık bir psu al AOPEN tercih et.
quote:Orjinalden alıntı: onursumer 140tl civarına thermaltake 500w psu alabilirsin TT çok iyi değil, eski psum kullanan biri olarak çok tavsiye etmiyorum.