Şimdi Ara

Sistemde Ani Donmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar...Benim şöyle bir sorunum var; oyun oynarken ve film izlerken -ara sıra windowsta da oldu- sistem bir anda donuyor.mesela hd filmlerde biranda görüntü donup ses takılmaya başlıyor.oyunlarda da aynı şey geçerli.aslında tam bu esnada hhd sanki yeniden başlamış gibi ses geliyor.hdd den kaynaklandığını düşünüyorum acaba harddiskim ömrünü mü doldurdu..sizce sorun neden kaynaklanıyor? (Sistemim; e8500,p5q pro,dominator 2x1)

• anakart ram uyuşmazlığı sorunu gibi geldi bana başka bir ram dene tavsiyem kingston çünkü uyumsuzluk asla söz konusu olmuyor ii günler dilerim
  • aynı sorun bende çok sıklaştı..sebebini arıyorum bende görüntü bir an resim gibi kalıyor tekrar rest atmak zorunda kalıyorum. bir çözüm bulursan yardımını bekliyorum.
  • harddiskin büyük olasılık pio moduna düşmüş arkadaşım.http://rapidshar e.com/files/191802061/resetdma.vbs.html bu linkteki dosyayı indir. Dosyayı çalıştır gelen soruları kabul et. PC ye res at açıldığında sorunun düzelcektir. rapidshar dan sonraki boşluğu silmeyi unutma

Sorunun bu resten sonra düzelir, sonra kendiliğinden tekrar oluşursa birdaha mesaj yaz yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulutashus -- 31 Ocak 2009; 1:55:21 >
  • Bi sistem özelliklerini yazarmısın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.