Şimdi Ara

Sistemde Mikrofon Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1-2 ay evvel birden bire mikrofonum çalışmamaya başladı.
    Önceleri kulaklık (headset)'tan kaynaklı bir sorun gibi geliyordu. Bende 2 hafta evvel kulaklığımı yeniledim (Razer Tiamat 7.1) satın aldım. Kulaklığı sistemime taktığımda sorunun devam ettiğini gördüm. Ses kartımın soketlerinden mikrofon girişine hafif ellediğimde, mikrofonumda düzelmeler oluyordu ve aynen mikronumuda sağa-sola hareketlendirdiğimde (sesler oturduğunda yani) bir anda o vızırdama (gürültülü bir ses) gidiyor ve sesim geliyor.

Ben de galiba sorun ses kartında diyerek bu hafta sonu gidip bir adep Creative Sound Blaster Recon 3D - Ses kartı satın aldım. Bir önceki ses kartım, ana kartımda bulunan onboard ses kartıydı(Gigabyte P67A-UD3P -http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3696&dl=#ov). Yeni ses kartımı aldığımda BIOS'tan kapatıp, kurmama ve sesin düzgün olduğuna emin olmama rağmen, mikrofonumdaki sorun aynen devam ediyoru. Nedenini çözemedim. Ayrıca Mikrofon boost yapmadan da sesim gelmiyor gibi bişey, boost yaptığımdada o cızırtı ve yüksek olan (iğrenç) ses devam etmekte.

Bir bilgisi veya çözümü olan arkadaşlarımız varsa yardımlarını bekliyorum. 2 haftada kulaklık seti ve ses kartına ciddi bir miktar harcadım ve yoruldum :)

Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.