Şimdi Ara

sistemdeki hata ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütün parçaları taktıktan sonra bilgisayarı başlattım bütün parçaları tanıdı , biosla oynadım, ondan sonra windowsa başlarken bekleme ekranına geçmeden alttaki resim çıkıyor windowsu olağan şekilde başlat, güvenli mod falan ekranı , olağan şekildede , güvenli kiptede başlatmaya çalışsamda tekrar yeniden açılıp aynı noktaya geliyoruz anlamadım nerede yanlış yapıyorum , biosta bişeyler yanlış gidiyor heralde ama anlamadım ne olabilir sizce

http://img64.imageshack.us/img64/313/xp2wk9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meraklı civciv -- 13 Temmuz 2007; 22:19:17 >

• Sistemini olağan şekilde başlat.Dosyaları yedekle.Format at.
    Muhtemelen sistemde kritik bir hata var.

Yada güvenli kipte açarak bir fix programıyla hataları tarabilirsin.

Meselawww.ccleaner.com adresinden CCleaner programını indir,kur.
    PC açılırken güvenli kipte aç.
    CCleaner programında sorunları çöz diye bir bölüm olacak oraları kurcala.(aynı biosu kurcaladığın gibi)

Sonra Bilgisayarım'dan Windowsu kurduğun sürücünün üstüne sağ tıkla.Hataları düzelt sekmesini bilirsin onu işaretle pc'ni yeniden başlat taramasını yapsın.(sistem hatalarını düzelt seçeneği varya o)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretemelkuran -- 13 Temmuz 2007; 22:59:17 >

• şu an başka bir bilgisayardan yazıyorum , diğer bilgisayarda güvenli kipte bile açılmıyor güvenli kipte başlat dediğim zaman tekrar res atıp aynı yere yani resimdeki yere geri dönüyor. elimde iki tane hard disk var
  • şimdi değilde yarın tümden format atarım ama şu an sorunsuz çalışıyor harddisk bunu diğerine aldığım zaman da sorunlu, tahminim biosla ilgili bir yerde hata var gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meraklı civciv -- 13 Temmuz 2007; 23:54:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.