Şimdi Ara

sistemdeki sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce pes 2012 oynuyordum ve pc kasmaya başladı çözünürlük 1920x1080 bu şekilde idi.
    ekran kartı :sapphire 7870
    anakart: gigabayt z77-D3H (tam emin değilim)
    işlemci: intel 3570
    ram: kingston hızını bilmiyorum
    sabit disk: 1tb seagete

Benim ne yapmam gerekiyor yeni birşeyler almama gerek varmı? Oyunlarda kasmaması için ne yapmam gerekiyor? Yardım edin değiştirilecek bişey varsa bugün vatanda %30 indirim olduğu için hemen alıcam.

• sistemin bu oyun için gayet yeterli. Hiç bir şey almana gerek yok. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.

sistemin daha hızlı açılıp kapansın oyunlarda loading süreleri çok daha kısa olsun dersen %30 varken SSD alabilirsin :^)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesmeyut

sistemin bu oyun için gayet yeterli. Hiç bir şey almana gerek yok. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.

sistemin daha hızlı açılıp kapansın oyunlarda loading süreleri çok daha kısa olsun dersen %30 varken SSD alabilirsin :^)

Tamam ama neden donuyor?
    offf
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarıkbuğra

quote:

Orijinalden alıntı: mesmeyut

sistemin bu oyun için gayet yeterli. Hiç bir şey almana gerek yok. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Tamam ama neden donuyor?
    offf

Burada daha fazla yazıp konuyu uzatmayalım çünkü konunun yeri burası değil. Teknik yardım bölümüne aynı konuyu açarsan ordan yardım alman daha kolay olacak.http://forum.donanimhaber.com/forumid_183/tt.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu kaynaklı sorun-resimli
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.