Arkadaşlar az önce pes 2012 oynuyordum ve pc kasmaya başladı çözünürlük 1920x1080 bu şekilde idi. ekran kartı :sapphire 7870 anakart: gigabayt z77-D3H (tam emin değilim) işlemci: intel 3570 ram: kingston hızını bilmiyorum sabit disk: 1tb seagete
Benim ne yapmam gerekiyor yeni birşeyler almama gerek varmı? Oyunlarda kasmaması için ne yapmam gerekiyor? Yardım edin değiştirilecek bişey varsa bugün vatanda %30 indirim olduğu için hemen alıcam.
sistemin bu oyun için gayet yeterli. Hiç bir şey almana gerek yok. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.
sistemin daha hızlı açılıp kapansın oyunlarda loading süreleri çok daha kısa olsun dersen %30 varken SSD alabilirsin :^)
quote:
Orijinalden alıntı: mesmeyut
sistemin bu oyun için gayet yeterli. Hiç bir şey almana gerek yok. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.
sistemin daha hızlı açılıp kapansın oyunlarda loading süreleri çok daha kısa olsun dersen %30 varken SSD alabilirsin :^)
Tamam ama neden donuyor? offf
quote:
Orijinalden alıntı: tarıkbuğra
quote:
Orijinalden alıntı: mesmeyut
Tamam ama neden donuyor? offf
Burada daha fazla yazıp konuyu uzatmayalım çünkü konunun yeri burası değil. Teknik yardım bölümüne aynı konuyu açarsan ordan yardım alman daha kolay olacak.http://forum.donanimhaber.com/forumid_183/tt.htm