Şimdi Ara

sisteme Administrator olarak giriş yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sisteme Administrator olarak giriş yapmadığım için virüs programı ile sistem dosyalarını taratamıyorum.ama bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet dediğim zaman Administrator hesabı var.aama ben nasıl Administrator olarak sisteme giriş yapacam??

LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ??

• Yönetici parolasını bilmen gerekiyor (Eğer koyulmadıysa boştur).

Bilgisayarı F8'le güvenli kipte açarak Administrator ile gir ve Denetim Masası/Kullanıcı Hesaplarından kendi hesap türünü "Yönetici" olarak değiştir.
  • tamam kardeş dediğini yaptım güvenli modda açtım.Administrator hesabına şifre koydum.ama açılışta Administrator hesabı karsıma çıkmıyor.böyle oluncada ben system dosyasını yine taratamıyorum.yapmam gereken basşka birşey varmı=???
  • kendi hesabının özelliklerinden üyelik kısmına tıkla ekle de..administrators grubuna üye yap kendi hesabını...
  • kardeş nasıl yapacam onu ya ayrıntılı şekilde anlatırmısın.lütfen!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet1990

kardeş nasıl yapacam onu ya ayrıntılı şekilde anlatırmısın.lütfen!!

F8 ile ADMİN HESABINDA SİSTEME GİRİŞ YAPTINIZ GÜVENLİ KİP TE.... buraya kadar herşey tamam...
    sonra
    denetim masası- kullanıcı yönetimi- buradan kerdi kullanıcı hesabına tıkla- sonra ekrana ayarlar gelecek- hesap türünü değiştire tıkla- bilgisayar yöneticisi olarak ayarla ya tıkla- tamam
  • kardeş orda zaten Administrator ekli.ALLAH ALLAH anlamadım gitti ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarı açarken kendi olusturdugum hesap çıkıyor karşıma bende şifremi yazıp oturumu açıyorum.Administrator hesabınındamı çıkması lazım??
  • admin olarak sisteme gir.Bilgisayarım sağ tıkla yönet..yerel kullanıcılar ve gruplar-users tıkla sağ tarafta senin hesabına sağ tıkla özellikler-üyelik tabına tıkla ekle ye tıkla açılan ekrana administrators yaz...tamam.
  • admin hesabı ile sisteme giriş yaptıktan sonra
    dediğmi yap. hesap türünü bilgisayar yöneticisi olarak ayarlayacaksın hepsi bu
  • tamam kardeş kendimi bilgisayar yöneticisi olarak ayarladım.ama sistem dosyalarını kaspersky taramıyor.(system information) atlandı haklara göre taranmıyor diyor.bunu anlamadım??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.