-HDD ihtiyacım yok taşınabilir ve başka HDD ler elimde mevcut sadece sistemi kuracağım için SSD seçimi yaptım -Ekran kartının yetersiz olduğunu biliyorum ama şimdilik idare etsin ilerde yükselteceğim.
SORULARIM - Kasanın beraberinde gelen PSU yeterli olur mu bu sistem için ( ileride alacağım ekran kartının yanında PSU da olacak şart) - SSD SATA 2 Anakart SATA3 sistemin çalışmasında bi uyumsuzluk olur mu?
Bunların dışında Şunun yerine bunu koysan daha iyi olur dediğiniz varsa yorumlarınızı bekliyorum...
-HDD ihtiyacım yok taşınabilir ve başka HDD ler elimde mevcut sadece sistemi kuracağım için SSD seçimi yaptım -Ekran kartının yetersiz olduğunu biliyorum ama şimdilik idare etsin ilerde yükselteceğim.
SORULARIM - Kasanın beraberinde gelen PSU yeterli olur mu bu sistem için ( ileride alacağım ekran kartının yanında PSU da olacak şart) - SSD SATA 2 Anakart SATA3 sistemin çalışmasında bi uyumsuzluk olur mu?
Bunların dışında Şunun yerine bunu koysan daha iyi olur dediğiniz varsa yorumlarınızı bekliyorum...
PSU bu karta yeterli. Ancak Seçimler çok yanlış. SSD sata3 olmalı (Uyum sorun olmaz ama bu seri yavaş), bu fiyata athlon alınmaz, ekran kartı aynı fiyata daha iyisi seçilebilir, kasa da olmamış!
Kasa 1 x Akasa Genesis 450W Mid-Tower Siyah Kasa 124,05 TL+KDV İşlemci 1 x AMD Phenom II X4 955 Black Ed. AM3 8MB 3.2GHz Dört Çekirdekli İşlemci 256,96 TL+KDV Anakart 1 x MSI 760GM-P23 (FX) AMD 760G AM3+ DDR3 Micro ATX Anakart 94,81 TL+KDV Bellek 1 x Kingston Value 4GB DDR3 1333MHz CL9 (KVR1333D3N9/4G) 41,54 TL+KDV Ekran Kartı 1 x Powercolor ATI HD5770 1GB DDR5 128 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı 223,37 TL+KDV SSD 1 x Team Xtreem S2 60GB 550-500MB/sn SandForce Kontrolcülü 2.5" Sata3 SSD 255,86 TL+KDV
TOPLAM : 1058 TL
not : SSD en az 120GB alınmalı. İşletim sistemi ve driver ile yarısı dolacak olan SSD, sık kullanılan programları yüklemek için yeterli alan bırakmayabilir. Kara Sizin. Hafta sonu indirimlerinde kasayı yaklaşık 950-980 civarında toplayabilirsiniz.
Hocam SATA3 SSD tavsiye etmişsiniz ama Tavsiye ettiğiniz anakartta sata 3 yok. Ben anakartı özellikle sağlam seçmek istedim ileride sistemi yükselteceğim zaman sorun olmasın diye. Ekran kartı sorun değil aynı fiyatlarda herhangi birisini alabilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme