Hocam 660ti ile ASUS GTX660 DIRECTCU II O.C. arasında fark, pek yok diye biliyorum? Eğer bu doğruysa, 3-5 fps için kaliteden vaz geçmeye değermi? (Asus- Hem daha ucuz :D ) Şakası bir yana, cidden 3-5 fps için 660DCIIOC den vaz geçmek doğru olurmu? Çünkü 7870XT nin ses ve ısı sorunu yaygın diye biliyorum? Anakartıda dediğin gibi değiştireyimmi?
quote:
Orijinalden alıntı: mertsuatkorkmaz
Evet beyler sonunda bombayı patlattım.. Bir daha ki %30 indirimde (Haziran ayının 2. ya da 3. haftası olacak %90 ihtml.) alacağım sistem bittii :) Yardımlarınız ve karışmalarınız sayesinde oldu, eleştirileriniz için teşekkürler :) Toplam, 1495TL %30 indirim ile. Ben sistemi yazıyorum, beğenmediğiniz yer olursa, lütfen son bir kez daha yazın, son düzenlemeyi yapayım.. Buyrun sistem;
Beğenmediğiniz bir yer varsa, lütfen söyleyin. Çok teşekkürler, iyi forumlarr :)
Sistem Biraz Bozulmuş Sanki , FX6300 Güzel , O.C Düşünüyorsanız Ana Kartı Gigabyte Seçin Daha Kolay O.C Olduğu Söyleniyor , Ramler O Sistem'e Hiç Yakışmamış Gskill 2x4GB Yapın.Ekran Kartı Yine Olmamış Onun Yerine :
Güzel sistem çok iyi şimdiden hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Bu arada o kadar sistem önerdim ilk defa ismimi siz yazdınız, ben teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme