Intel Q6600 ve Gigabyte EP45-DS3L ile 955$ Sadece 1 GB PALIT 9800GT SUPER DDR3 HDMI (173,46$) ile 896,26$
HD4850 IceQ 512 MB ekran kartını da düşündüm bunun yerine ama bellek boyutu beni karasızlığa sürükledi. Bu konuda neye dikkat etmeliyim gözle görülür bir farkı var mı yazdığım kartlardan?
bence q6600 sistemi al
palit sonic de olur ama his iceq en iyisi içlerinde
işlemci q6600 ve anakart gigabyte p45 ds3l alırsan daha iyi olur. ekran kartı olarak hd 4850 tercih edin his iceq4 ün soğutucusu daha iyi, palit de iyi kart
Palit de kartları soğuk çalışan ve uygun fiyatlı firma ve iyi O/C oluyor. Bence senin seçeneklerinin içindeki palit i alabilirsin gönül rahatlığıyla
Palit diyorsunuz da Nvidia mı yoksa Ati chipsetli olanı mı ?
palit hd4850 sonic
ekran kartı his iceq hd4850 1 gb olsa yaşarsın
dostum intel sistemden memnun kalacağına eminim
desen pII 920 /940 alıcam anlarımda amdnin o işlemcileri bayağı zayıf tavsiye etmem
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Belki bir bilginiz vardır peşin fiyata taksit yapan ya da en az vade farkını uygulayan bir yer biliyor musunuz?
q6600 almanı öneririm 13 dolar daha pahalı ama performans açısından daha iyi önbelleği 8 mb tabi ona uygun anakart...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme