Şimdi Ara

Sisteme DDR4 dopingi upgrade (AM4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4.nesil intel ve ddr3 sistemden sonra ilk ddr4 sistemim hard gamer değilim ıps monitör kullanmamdan bellidir yayın filanda yok sadece sistemi güncele yakınlaştırmak istedim,Aralık ayı sonuna doğru parçalar alındı vatanda kdv indirim olduğu zamanlar.

Ekran kartınıda bu arada 1080p ıps monitör için uygun seçtim 4-5 yıl daha 1080p gider,

Kasayla eskiden uğraşırdık heves alındı açıkcası 1000.-tl ye kasa almak bana ters geldi Sharkoon matx tercih ettim derli toplu çıkıntısız önü kapaklı hava alma yeri geniş yan cam koyu pleksi istediğim gibi fiyatıda uygun..

Cooler master 12cm lik sıvı soğutma düşündüm hem temiz görüntü, fan büyük olduğu için şimdiki gibi tiz sesde yapmaz ileriye dönükte yatırım olabilir,alınabilir.

Sisteme DDR4 dopingi upgrade (AM4)

• merhaba sogutucu ve ssd çıkarıp ekran kartını rx590 alıp oyunlarda daha fazla fps alabilirsiniz sounuçta elinizde ssd var

ramide sinerjiden corsair olanı 3000 mhz 200 tl daha uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 8 Ocak 2019; 22:18:51 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    evet ramda ben alırkende daha uygun fiyat vardı fakat görünüş rgb filan güzelmiş ben tercih ettim xmp 2933mhz otomatik çalışıyor manual 3000mhz de oluyor..

rx570 de önceliğim fiyat/performans oldu neticede 580 ve 590 bu kartın türevleri bana yetiyor bu arada ekran kartını en son aldım diğer parçalar alınmıştı şuanda sistem kuruldu yani..
  • Commodore_64_ kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ozaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.