Şimdi Ara

Sisteme ekran kartı önerisi f/p

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • güncel olmasa da hala tatmin edebilen bir sistemim var. world of warcraft için öyle denebilir yani ^^ fakat bugün dayz standalone satın aldım low ayarlarda 10 fps zor görünce içim acıdı tabi. hal böyle olunca bi ilave gerekli diye düşündüm. bu yaz sonu belki de eylül ayında yeni bir bilgisayar toplayacağım. o vakte kadar idare edebilecek bir ekran kartı almayı düşünüyorum. bu yüzden de uygun fiyatlı olması önemli benim için. zaten sistemin hd7000 serisi falan destekleyeceğini sanmıyorum da o başka :)

Anakart: Gigabyte EP45-DS3R

İşlemci: Core2Duo E7400 (OC ile 3.2 Ghz stock fan)

Ram: 6GB DDR2.

Ekran Kartı: Nvidia 9600 GT

PSU'mu şuan bilmiyorum fakat önerilen kartlara yetersiz kalırsa yeni bi psu'da alabilirim.

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim iyi forumlar :)

• bence sistem değişikliği yapıcaksanız idaretenlik bir kart bakmayın bile gerek yok.Değiştirince herşeyi alırsınız.İllaki alıcam diyorsan güncelleyeceğin sisteme uygun ekran kartı al .
    PSU nu öğrenmek için kasayı aç yanında etiket kısmı var orada 12 V değerleri olucak 16A 16A gibi yada 14A16A felan. önemli olan bu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 8 Şubat 2014; 23:45:43 >
  • abi yeni bi sistem toplayacağım için şuan sadece biraz daha rahat oynayabileceğim bi ekran kartı istiyorum. psu'nun değerlerinin fotoğrafını çekip eke koydum

Sisteme ekran kartı önerisi f/p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakTopal -- 9 Şubat 2014; 0:00:05 >
  • 2. elden 5770 alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni kullanıcı adı. -- 9 Şubat 2014; 2:34:05 >
  • 7870 7850 kullanabilirisn bu psu ile.

Bendeki psu da 2x16 a 7850 ile kullanıyorum işlemci 8320 . sorun çıkarmıyor.

Eğerki illa psu alıcam diyorsan 650 700 W bişey al.

son olarak o işlemciyle kolay kolay güncel oyunları 1. kalite oyunları oynıyamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 9 Şubat 2014; 2:38:51 >
  • hocam peki ben bu kasaya 7850 takarsam sorunsuz çalışır mı anakart, işlemci uyum durumları falan öyle bir sıkıntı bulunmakta mı ? çok iyi bir performans beklemiyorum zaten grafiksel olarak artış yaşayayım yaza kadar idare edeyim yeter. eğer ki sorunsuz çalışacak ise bir 7850 almaya çalışırım elbette yeni kasada da kullanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.