Şimdi Ara

Sisteme Ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır ekran kartı yandığı için sadece internet için kullandığım bir PC var ve ben bu sisteme ekran kartı takmak istiyorum.

Sistem bayaa eski ve ben de uzun zamandır OEM piyasasını takip etmediğim için açıkçası yanlış, uyumsuz bir kart almak istemiyorum. Bütçe sorun değil ama bu kadar eski bir sisteme de pahalı bir kart gitmez, alacağım kartın da F/P iyi olmasını istiyorum. 150-200 TL altına, ortalama performans alabileceğim, sistemle uyumlu hangi kartları önerirsiniz- ikinci el de olabilir? (Bilgisayarda eski strateji oyunları ve FM oynuyordum ekran kartı yanmadan önce, süper bir performans beklentim de yok açıkçası ama gene de idare eder şekilde de olsa son çıkan oyunları oynayabilsem yeter).

Anakart: GIGABYTE G41M-ES2L
    Chipset: Intel G41 (Eaglelake) + ICH7
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz
    3072 MB (1GB 266Ghz+2GB 400 Ghz) DDR2-SDRAM

RAM'leri de değiştirmem gerekir mi?:)

Çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesustr -- 28 Haziran 2012; 23:39:27 >

• 5670, 6670, 5770, GTS 450

içlerinden önerim psu sağlam ise GTS 450 350 watt ise 6670
  • PSU: Thermal Master 420 watt. Model : TM-420-PMSP. Yeterli olur mu GTS 450 için?

GTS 200 üzeri, bu sistemde yazık olmaz mı? 1gblık eski ram'i 2 gb 800mhz lik yeni ramle değiştirsem mevcut ramle uyumsuzluk yapmaz değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    sistemim için ekran kartı tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.