Şimdi Ara

Sisteme Hangi Ekran Kartını Seçmek Mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeni bir mini ıtx sistem kurmaya karar versim çoğu parçaya karar verdim sipariş geçtim ekran kartında kafam karıştı sizce hangisini almam en mantıklı seçenek olur bunun yardımını istiyorum. Mini Itx olduğu için sessiz ve serin çalışması benim için önemli şimdiden teşekkürler.
    Sistem bileşenleri
    13700k
    B760ı asus rog strix anakart
    Asus rog loki sfx-l psu
    Gskill trident z ddr5 6400mhz cl32 ram 16x2
    Deepcool ch160 kasa
    Deepcool assasin ıv işlemci soğutucu
    Ekran kartı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAŞMETLİi -- 31 Mayıs 2024; 18:31:48 >

• Oynadığınız oyunlarda önemli hangileri olduğu. Seçilen kartların hepsi çipset olarak güçlü ve güncel. Fakat single hikayeli güncel oyunlar bellek miktarına da bakar, amd biraz daha avantajlı burada 16 gb olduğundan. Kendimde sapphire 12 gb rx 7700xt pulse kullanıyorum. Bugüne kadar sorun yaşamadım.

Tabiki nvidia kartlarda genelde iyi ve sorunsuz. Oynayacağınız oyunların genelde hangi taraf gpu ile iyi verimli olduğunu araştırın ( Amd mi / nvidia mi ) Hangi çözünürlükte kullanacağınız önemli full hd / 2k ?

Ekran kartını kasa ufak olduğu için cm ne dikkat ederek alın boyutuna yani.

Amd de sapphire ve xfx kullandığımdan tavsiye ederim sorun yaşamadım genelde. Isı ,sessizlik ve diğer denilen sıkıntılar hakkında bir şey başıma gelmedi. Tabi bu biraz şans işi.

Nvidia da 3/4 ay zotac 4070 ti kullandım 3 fanlı, oda baya sessiz ve iyydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.