Bildirim
Sİsteme onay!!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hersey cok gzl kasa olarak bunla deıstır tam olucak
XIGMATEK ASGARD-II PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA 170 tl
http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-asgard-ii+600w-psu-asgard-ii-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=48227 -
Tamam hocam teskkur ederim... bide ustad İslemci Sogutucusu ve kasa için fan almam gerekirmi ekran kartı hangi marka alayım bı fark varmi -
Sistemin güzel bizim önerdiklerimizle aşağı yukarı aynı.Sadece kasayı değiştirmen iyi olur.Levanesa'nın önerdiği kasanın haricinde Aerocool VS-9 550w kasayıda alabilirsin.1 tane kasa fanı alıp kasanın önüne taktırırsan iyi olur.İşlemci soğutucusu için ise Xigmatek Red Scorpion veya Thermaltake Contac 29 almalısın.Ekran kartınıda Sapphire değilde HIS HD5770 alman daha iyi olur soğutma bakımından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weird al yankovic -- 17 Kasım 2010; 22:58:06 > -
Tesekkurler hocam ekran kartında hala kafam karışık vtx bilmiyorum sizce nasıl??! -
quote:
Orijinalden alıntı: Kawaemo
Tesekkurler hocam ekran kartında hala kafam karışık vtx bilmiyorum sizce nasıl??!
VTX de iyidir ancak sen benim önerdiğim HIS modelini al.Pişman olmayacaksın ya 8) -
quote:
Orijinalden alıntı: PrimalRage
quote:
Orijinalden alıntı: Kawaemo
Tesekkurler hocam ekran kartında hala kafam karışık vtx bilmiyorum sizce nasıl??!
VTX de iyidir ancak sen benim önerdiğim HIS modelini al.Pişman olmayacaksın ya 8)
Saol ustad...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X