Şimdi Ara

Tam Üyelik Sorunu - cep onay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar uzun zaman önce buraya kayıt olmuştum artık forumda paylaşım yaparak ve yapılan paylaşımlardan yararlanarak zaman gecirmek istiyorum daha önce kayıt olurken telefon verdim mi bilmiyorum ama sanırım şuanki kullanıdğım telefonuma tam üyelik için 4 haneli şifre gelmıyor

telefon değiştirmek istedim ancak değiştirme hakkımın bittiğini söylüyor sistem

bana bu konuda yardım edermisiniz

• Bir de şimdi dener misiniz
  • teşekkürler sorun çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: asutay19

merhaba arkadaşlar uzun zaman önce buraya kayıt olmuştum artık forumda paylaşım yaparak ve yapılan paylaşımlardan yararlanarak zaman gecirmek istiyorum daha önce kayıt olurken telefon verdim mi bilmiyorum ama sanırım şuanki kullanıdğım telefonuma tam üyelik için 4 haneli şifre gelmıyor

telefon değiştirmek istedim ancak değiştirme hakkımın bittiğini söylüyor sistem

bana bu konuda yardım edermisiniz

Aynı sorun bende de mevcut.. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca şifre de değiştiremiyorum
  • @stradivarius34

Sms onayı için gerçek numara girmeniz gerekiyor, ardışık veya aynı rakamlarla sistem tabiki kabul etmiyor.

Profilden numaranızı değiştirin, mesaj gelecek daha sonra onay kodunu gireceksiniz ve sorununuz çözülecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

@stradivarius34

Sms onayı için gerçek numara girmeniz gerekiyor, ardışık veya aynı rakamlarla sistem tabiki kabul etmiyor.

Profilden numaranızı değiştirin, mesaj gelecek daha sonra onay kodunu gireceksiniz ve sorununuz çözülecek.

Aynen dediğinizi yapmaya çalışıyorum, ancak telefon bilgimi değiştirme hakkımın bittiği mesajı alıyorum. Daha önce hiç kullanmadım ki hakkım bitsin. Hatta daha önce telefon girmemişim ki değiştireyim. Üstelik profil bilgilerimden de telefon numarası girebileceğim bir alan yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stradivarius34

quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

@stradivarius34

Aynen dediğinizi yapmaya çalışıyorum, ancak telefon bilgimi değiştirme hakkımın bittiği mesajı alıyorum. Daha önce hiç kullanmadım ki hakkım bitsin. Hatta daha önce telefon girmemişim ki değiştireyim. Üstelik profil bilgilerimden de telefon numarası girebileceğim bir alan yok maalesef.

Pm ile telefon bilginizi paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum giriş ve gsm onay sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de aynı sorun var..

cep telefonumu girdim ama hakkım bitti diyor.. ve onay kodu tekrar gönder yapmama rağmen gelmiyor.. yardımcı olabilir misiniz?
  • Bende onay kodunun gelmesini bekliyorum fakat bir türlü gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

Bende onay kodunun gelmesini bekliyorum fakat bir türlü gelmedi

SMS gönderdim sistemdeki numaranıza.

@mMylo

Üyeliğiniz sorunsuz gözüküyor.
  • Duratorq , size mail attım fakat bi şekilde bana geri dönmediniz, aynı sorun bende var, numarayı yazıyorum fakat onay gelmiyor.
  • Burası nasıl sorun öneri bölümü arkadaş, kaç gün geçti ne pm den dönüldü ne buradan ilgilenildi. Herkes keyfinin peşinde ne güzelmiş hayat vay anasını.
  • cep numarası olmadan çaylak üyelikten çıkılmıyor mu? belli bir mesaj sınırıyla?
  • Aynı sorun bende de var.Tam üyelik için gönderdim hep telefonuma ama gelmedi bir türlü .Ne yapmam gerek
  • gsm onayina bi care bulun bi turlu numarami degistirmiyor sistem hakkım dolmus kullandik hakkımızı 3 kere yine onay kodu gelmiyor
  • Numara değiştirmek için bize talepte bulunmanız gerekiyor. Numaranızı sıfırladım şimdi bir numara ile deneyebilirsiniz.
  • tesekkurler yardimlarinizla duzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Numara değiştirmek için bize talepte bulunmanız gerekiyor. Numaranızı sıfırladım şimdi bir numara ile deneyebilirsiniz.

Slm bende de aynı sorun var üyelik tarihim biraz eski olduğu için sanırım tel no girdiğimde hiç bir değişiklik olmuyor yardmcı olursanız sevinirim
  • Citizen teşekkür ederim.
  • tam üyelık ıcın telefonuma msj gelmedı..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.